viem ze vela ludi ma rado vlky mozno ako nejaqy symbol alebo len thaq ze su to selmy...co si myslite o vlkoch? ja osobne sa o nich velmi zaujimam, chcela by som si raz zmapovat zivot vlkov, svorky, spravanie, viem ze to robilo uz vela ludi predo mnou ale
pre mna je vlk respect .. pretoze maju velke zuuuby.. ha ha ale nie je to krasne zviera moc o nich neviem.. teda skor povedane nic ale su to krasne zvery.
Nechcela by som nejakeho stretnut v noci v lese juuuj.. inak co sa ma robit ked ich stretnes?? lahnut na zem a hrat mrtveho?? alebo asi mrtveho hrat uz nemusis za chvilu mrtvy budes.. ci???
neviem ja tiez som mala sny ze chovat vlkov a thaq..ale je to protizakonne aj ked viem ze to sa da vybavit, bo aj na sr bol typek co choval...ale zase si myslim ze vlk patri do prirody, keby som uz cela nieco vlcie thaq si radsej kupim CSV...
@3 vlka v lese nestretnes...on ta vzdy uvidi skor a ujde...za celu historiu vlkov nieje ani jeden jediny zaznam zeby zdravy vlk ktory nebol clovekom ohrozeny napadol cloveka..proste radsej ujde...napadnut ta moze len chory jedinec alebo samica co si chrani mlade a dostanes sa k nej velmi blizko ale aj ta radsej utecie..vlk to neni medved ze napada kazdeho koho vidi...
ono to vzdy robili z vlkov bestie a vrahov a neviem co vsetko..ale fakt vlka, alebo minimalne v strednej europe sa vlkov netreba bat..mozno este ti na aljaske ale oni lovia vsetko z nedostatku potravy...
Mne je smutno, keď vidím vlky v Bojniciach, kde sa z divokého, impozantného zvieraťa stala kôpka chlpov chodiaca dookola okolo jedného stromu a takmer bez problémov sa dá pohladkať.
@10 To už nie sú ani psy, ešte aj ten pes reaguje inak na cudzieho človeka. Mne sa jedného z nich minule podarilo pohladkať a to sa nedá ani len pri cudzom psovi, nieto ešte pri vlkovi
vlky nepatria do zoo..t je hovadina..mne sa napr paci ako im pomaha lesoochranarske zoskupenie VLK, oni odkupili rezervaciu a tam si mozu vlciky volne zit bez toho aby ich akykolvek hlupi clovek ohrozoval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
inak na stanici NAT GEO WILD davali dokument o jednom typkovi co s nimi zije, bolo to docela zaujimave ako ich hryzol
Nechcela by som nejakeho stretnut v noci v lese juuuj.. inak co sa ma robit ked ich stretnes?? lahnut na zem a hrat mrtveho?? alebo asi mrtveho hrat uz nemusis za chvilu mrtvy budes.. ci???
ale ked som pozerala kadejake pribehy tak tam vlci napadli cloveka.. hmm noo tak to asi neboli pravdive pribehy.. dik uz som v obraze