@lacius ono to tak jedno nie je. Už pri základných typoch sa dá nájsť nejeden rozdiel. Zatiaľ čo canon má tmavšie a trochu kvalitnejšie fotky, nikon má väčšiu výdrž batérie a vstup pre mikrofón.
Canon má 1wifi pripojenie, nikon ide momentálne z vývojom techniky omnoho rýchlejšie.
chcem len vidieť, čoľudia preferujú
uz to bude nejaky ten piatok, co som sa naposledy zaoberal parametrami fotakov, ale ak by som mal teraz tri litre s tym, ze kup si fotak, tak idem do canonu kvoli objektivom.
ale prakticky mi je to v zasade uplne jedno, lebo aby som zacal realne riesit problematiku canon vs nikon, musel by som mat v plane dat do fototechniky peknych par tisic. to zatial nehrozi a moja draha d7000ka este sluzi
tiež mám Canon.. dlho som sa rozhodovala ktoré... a tiež som si dala poradiť
dobre si rozmysli lebo nie je to lacné a či to vôbec využiješ ak ideš objednávať skús pozrieť si zľavu » www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/...
klasicka otazka v podstate zbytocna...v praci ked si niekto vyberie dva podobne kvalitne produkty tak mu hovorim že je to " ako ked sa fotografi hadaju Canon či Nikon-obidva su kvalitne a ani pri jednom neurobi chybu. Akurat v USA viac preferuju Nikon a u nas viac tlkaci na pilu Cannon. S Nikonom je trosku problem kvalitny servis ale vo Viedni je OK.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Canon má 1wifi pripojenie, nikon ide momentálne z vývojom techniky omnoho rýchlejšie.
chcem len vidieť, čoľudia preferujú
ale prakticky mi je to v zasade uplne jedno, lebo aby som zacal realne riesit problematiku canon vs nikon, musel by som mat v plane dat do fototechniky peknych par tisic. to zatial nehrozi a moja draha d7000ka este sluzi
canonisti do toho
dobre si rozmysli lebo nie je to lacné a či to vôbec využiješ ak ideš objednávať skús pozrieť si zľavu » www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/...