A na aku dobu, hm? Ja by som hrala hrala a hrala na gitaru... a na husle a na klavir a zacala by som sa ucit este aspon na daco.. Aj 2 mesiace vkuse.. Ved keby som nemusela nic ine...
myslim ze nijak inak ako na beztrestne okradanie sa neda vyuzit zastavenie casuu.. (aspon podla mna) iba pre uplnost, nikdy som nic neukradol, cisto hypoteticky
zastaviť čas tak že sa nič nehýbe okrem mňa??asi by som robila ľuďom zle...išla by som niekde na pešiu do NR a vymenila by som im kabelky, tričká.....čo ja viem..proste chaos
takze suhlasim s niektorymi co tu spomenuli obchody tiez by som zasla na mensie navstevy do par butikov atd nabrala by som si veci a mala by som uplne vsetko co chcem no a est nesmiem zabudnut spomenut aj to ze ako prve by bola urcite niaka zakerna pomsta jednej osobe,to by som si najviac vychutnala ajked este neviem jak
Neviem, nechcela by som to premrhať na hlúposti - chcelo by to premyslieť.
Ale radšej by som chcela čas spomaliť, povedzme keď prežívam nejaký pekný okamih a želám si, aby trval navždy. Tak aspoň nech trvá dajme tomu pol hodiny.
@7 jj to je dobre.. proste porobit haluze a smiat sa potom na tom.. alebo napr banku vykradnut.. alebo obchody...alebo neviem...ludom by som nazerala pod oblecenie. a take kraviny..
hm...zastavit cas je nanic...najlepsie by bolo uviaznut v casovej slucke, takze by sa nieco odohravalo stale dokola...a samozrejme o tom nevediet, ze sa to deje stale dokola alebo to aspon vediet trochu pozmenit aby to nebolo stale take iste...napriklad zazit aspon sto krat tohtorocnu pohodu!
nom. ono je ale otázne, že čo znamená zastaviť čas, ako by sa všetko správalo, keby bol čas zastavený ono, napríklad, možno by nesvietilo svetlo, lebo by sa elektróny nehýbali, lebo na to potrebujú istý čas, atď proste, ktovie ako by sa správal svet po fyzickej stránke.
učila by som sa hrať na klaviri a naplno by som sa venovala chemii ,aby som sa v nej zdokonalila ,počitala by som do umoru priklady z fyziky a snažila sa pochopiť všetky možne teorie ,prečitala by som ohnostroj marnosti aj katovu piesen na ake sa zatial len obdivne pozeram ,riaditelke by som dala do kabinetu tarantulu ,venovala by som sa čo najviac mojmu priatelovi...a potom keby sa čas znova rozhybal by som každeho oblažovala svojimi extra užasnymi vedomostami
jezis vy by ste len kradli a sexovali a robili by ste zle.... ja by som asi najskor pomohla niekomu koho by cas nenechal zit dalej.... alebo na niekoho kto by odchadzal a ja by som sa chcela na neho dlhsie pozerat lebo by som ho mozno uz nikdy neuvidela.... nieco co by som si chcela zapamatat
ja by som urcite nechcela vratit cas..vsetko je tak ako ma byt a menit nechcem nic..ale ak by som mohla zastavit cas..tak by som si precitala vsetky knihy co sme mali ako povinne citanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
raz v živote by mi to bolo na nic keby som to vedela uplne bežne robiť tak by som si to vedela predstaviť lepsie...
skôr by som rada vratila čas...ale velmi by som si rozmyslela že kam
Ale radšej by som chcela čas spomaliť, povedzme keď prežívam nejaký pekný okamih a želám si, aby trval navždy. Tak aspoň nech trvá dajme tomu pol hodiny.