@zajkousko tiež som to tak mala a po tom na výplatu mi šéf nedal ani cent po troch dňoch ako som tam robila a dozvedela sa, že tringelty nejdú rovno mne ( aj keď som tam bola celý deň sama) tak som si dávala polovicu peňazí do podprsenky, môžem ja toho lakomého vyjebaného Rusa osrať
@zajkousko prosim ta, ako zisti, ze som si zobrala z 200kč od Americanov jednu stovku do podprsenky, ked je v innej miestnosti?
ako by mohol zahlasit manko? manko je jedine, ak mi chyba trzba, teda za to co vypili a zjedli
on mi strhaval z vyplaty ine veci, rozbity pohar, rozbita flasa od piva 4kč a tak
@zajkousko nemám problém s rozbitným, už som o tom počula ( aj ked nezažila) ale tento Rus čo som u neho pracovala, bol totálny zdierač...
neboj sa, kamery som hľadala na také niečo by ten chlap prachy nedával
čašníci 20 dní po 8 hodín to určite....preto som to prestal robit,lebo jebat sa tam 14+ hodín krátky dlhý týžden (80% časníkov) za 400e a spoliehat sa na tringelty...dakujem nikdy viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
všade sa to ináč praktizuje, záleži od vedúceho...
hm, môže sa rychlo stať, ak zistí, že dávaš bokom, že po vyučtovaní zahlási vedúci manko a strhne ti to z platu :ehm:
ako by mohol zahlasit manko? manko je jedine, ak mi chyba trzba, teda za to co vypili a zjedli
on mi strhaval z vyplaty ine veci, rozbity pohar, rozbita flasa od piva 4kč a tak
mhm, my sme museli dávať každy deň do spoločnej kasy tzv. rozbitné a na manka...
v každom inom podniku je to ináč...ale čo spravíš...
davaj pozor ale na kamerový systém, mnohokrát ani personál nevie, že existuje,... lebo by ťa mohol z niečoho usvedčiť...
neboj sa, kamery som hľadala na také niečo by ten chlap prachy nedával