@anik359 presne nechápem prečo to je akože papulovanie .... tiež podla mna len vyjadrenie názoru...ale ten si môžem vyjadriť pred mamku ale pred tatkem mam iný rešpekt
ja sa snažím držať jazyk za zubami lebo o facku fakt nestojím ale su stavy ked už nevydržím a fotrovy sa pozerám do očí a take škaredé a prudko "inteligentné" slová chrlim zo seba že až
Ja si z rodičmi vychádzam úplne super, lebo to sú oni ktorý ma dostanú vždy z problému a proste v každej situácii pomôžu. Ja ich plne rešpektuje a nemám dôvod im papuľovať...
@pa3cius pekne povedané no ja zijem s dvoma surodencami a len s mamou...mama na mna vyvija privelke natlaky...mala by si uvedomit ze ja nie som robot...vsak vsetko co som zarobila som dala mame..tak čo tu rieši..ved kolkokrat za nu varim riadim a.p. a ona ma nevie pustit na postratu disku na keru pojdem aj bez toho????sorry mamča ale to uz je trošku dosť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ja to berem len ako vyjadrenie nesuhlasu a nechapem preco to vsetci nazyvaju papulovanim sme predsa v demokratickej krajine nie?
tak to je jednoducho vyjadrenie svojho nazoru na danu vec
zas ja viem svoj nazor podat tak, aby som neurazil, mozno rypol, ale odtial potial
Hovorím s nimi veľmi málo.
Ježiš.
A áno, často papuľujem. Vlastne furt
neviem sa hádať a ak im aj niečo poviem, tak to nemá význam...tak som ticho
i-f.