prosim poradte mi dala som do pocitaca cd s filmom, to mi ani nenacitalo ale o to by neslo lenze teraz mi pocitac nechce dat to cd von! stale stlacam gombik aby mi ho vysunulo von a nic..
toto sa mi nestalo ani ked som mal 150ku ale za to inym ano co mali dela .
ja neviem stlacat kobik no. a co tak dat cez system vysunut disk? alebo restart systemu a ako sa ti spusti tak daj rychlo otvorit. inak ani neviem rozober mechaniku a zahod ju potom a pozor na laser. ja nie som moc na hardware
lol , hh , no aj tam je dalsia chyba moc sa nevyznas a preto nevies ani dobre vysvetlit svoj problem zozen si niekoho v tvojej blizkosti , kdo ti pride home a pozre sa ti nato
tak ti poradim len jedno vyber CD rom z krabice. rozober ho cize srobovakom a potom vysun tu cast kde sa dava cd a potom cd rom zahod a kup si novy. alebo to hod do opravovne ale to bude tvrat dlho.... ja som sem tam buchol po krabici a ono to slo
restartuj PC, malo by to znovu pripojit mechaniku. ked nepomoze, vypni pocitac, zober ihlu alebo spendlik a pod tou zasuvkou, kde pokladas CD, tak pod nim je taka dierka, kde tu ihlu/spendlik pichni a uvolni to zamok na mechanike.
Huraaaaa..potrieskala som po nom a ked som ho asi treti krat restartla tak ho konecne vyplulo..boha ale najblizsiu dobu tam ziadne cd davat nebudem..inak dakujem Emdi za radu a Kasko tebe tiez, mal si pravdu treba pobuchat
Ale ja nemam stary pocitac lebo vies tam kde je tento pocitac a tam disk cd tak mne to zmizlo! a ja sa v pc absolutne nevyznam.. -----
Tak toto vypadalo na stratu hadveru pad win.Ked sa toto niekomu stane tak ostava pri starte win drzat f8 a potom last know konfuguration win a enter,ked uz ani toto nepomoze tak reinstalovat win,ale moze byt aj zavada na cd dvd romke ako to bolo v tomto pripade.Mne teraz nejako nefunguje automaticke prehravanie dvd rom,mam zalohovany win tak za 10minut ho obnovim rýchlejšie ako reinstal windowsu len teraz si stahujem flesgetom na plochu debian Linux tak az potom budem obnovovat zalohu.
Inak na CD mechanike je taka mala dierocka pre taketo pripady ak sa ti neda mechanika vysunut....do tej dierocky staci pichnut spendlik a zatlacit a mechanika sa bez akych kolvek problemov otvori... ( "guitar forever" ).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ja neviem stlacat kobik no. a co tak dat cez system vysunut disk? alebo restart systemu a ako sa ti spusti tak daj rychlo otvorit. inak ani neviem rozober mechaniku a zahod ju potom a pozor na laser. ja nie som moc na hardware
Tak toto vypadalo na stratu hadveru pad win.Ked sa toto niekomu stane tak ostava pri starte win drzat f8 a potom last know konfuguration win a enter,ked uz ani toto nepomoze tak reinstalovat win,ale moze byt aj zavada na cd dvd romke ako to bolo v tomto pripade.Mne teraz nejako nefunguje automaticke prehravanie dvd rom,mam zalohovany win tak za 10minut ho obnovim rýchlejšie ako reinstal windowsu len teraz si stahujem flesgetom na plochu debian Linux tak az potom budem obnovovat zalohu.