Ahojte..Mam taky jeden "mensi" problem..Bohuzial na stehnach mam celkom nepeknu celulitidu a kvoli tomu nenosim ziadne kratke nohavice, a nechodim ani na kupaliska..Chcela by som sa spytat hlavne dievcat,ktore maju tiez takyto problem,ci nosia sortky?! Ja
podobny problem.. riesim to tak ze to neriesim jasne ze sa o nohy staram, ked su hladke, opalene, hydratovane, viac pre ne spravit nemozem a ked sa niekomu nejaka ta jamka na mojom stehne nepaci tak nech sa laskavo nepozera
strašne veľa báb má celulitídu...myslím, že svet sa nezrúti z nejakých tých jamiek na tele. Niekedy baba ani nemôže za to že ju má.
Ja ju mám bohužiaľ tiež ale žeby som sa mala škvariť v dlhých nohaviciach alebo v 3/4 nohaviciach tak to nie ... pokiaľ mi na to frajer nič nepovie tak na ostatných kašlem
a žeby som kvôli tomu nešla do plaviek? no určite
keby to tak brali všetky baby s celulitídou tak na kúpaliskách je strašne málo ľudí
vlastne je to prirodzené mať celulitídu, 95% žien ju má aj keď sú chudé. ja nie som ani chudá a aj ju mám, aj strie ale nemôžeš sa za to pariť celé leto v dlhých nohaviciach, preboha
keď ju chceš nejak redukovať, pomáhajú na to schody
@lucy3 mam celulutidiu a neriesim a chodim aj k vode.... ak zh toho budes robit problem tak tpoom si to vsimnu aj ludia okolo ... kazda druha ma celulitidu
@5 .. a ked nie si tučná, tak pochybujem, že to máš dáke strašné.. a už keď sa tak veľmi hanbíš, tak si daj aspoň dáke 3/4 z dákeho tenkého materiálu a nie hrubé rifle
@lucy3 Zbytocne to riesis. Tak ked niesi spokojna tak chod na sebe makat a bude. A nebudes riesit niaku hlupu celulitidu. A vonku je strasne teplo. Maj v p*c* oblec si kratase a chod von. Podla mna nikto ti na nohy kukat nebude.
ja mám k tomu aj tučné nohy, ako mi frajer včera povedal a mám to v piči! nebudem sa predsa flákať v najväčšom teple v rifliach len preto lebo sa niekomu neľúbia moje nohy!!!!
@lucy3 ja mam celulitidu. sice nie az tak velmi, ale nosim sortky a je mi jedno, ze to trochu vidno. ked je taketo teplo, tak by som v rifliach umrela. mala som dost, ked som dnes musela ist na skusku v dlhych nohaviciach. skoro som umrela. ale mozes nosit aj sukne. take nad kolena, ktore ti zakryju stehna, ale su jemne a pekne cez ne prefukuje, cize sa nebudes parit. nikto nieje dokonaly.
@matusha toto tu som napísala preto aby si to všimol @majo , ktorý mi včera medzi rečou povedal, že mám tučné nohy. Chcem ho za to vytrestať lebo také veci sa frajerke nevravia. a zvlášť, keď si aj ja myslím, že moje nohy sú v pohode
boez terza tu celuditidu maju aj modelky boze tak nemozes zato a ked si chuda tak si chuda jabysom to pochopila! zesi chuda ale bohuzial je tam celuditida noaco a tak cvic kedti tto tak vadi ako..a ako keby isb ola jedina vies kolko bab ma celuditidu nic si stoho nerob seriozne..
ja som chudá a začala sa mi robiť pred dvoma rokmi celulitída na zadku lebo som kysla doma. Tak som začala behávať a úplne sa stratila, ale to bolo asi tým že to bolo len začiatočné štádium. Ak ju máš výraznú myslím že nejaká tá športová starostlivosť by ti ju mala aspoň zmierniť aj na stehnách.
Ja mam celulitidu aj strie a dneska som pekne v sukni bola,tak v pohode nos kratke veci a tak ved vacsina bab ma celulitidu,ale samoztejme kus pocvic a pi vodu ..ono to kus pomoze
A inak čo sa tohto týka a čo som počula/čítala/videla, tak niektoré ženy majú problém zbaviť sa celulitídy, aj keď pravidelne športujú, pijú veľa vody, zdravo jedia etc. A videla som to veľakrát aj naživo, že dievča alebo žena mali celulitídu aj napriek tomu, že sú športovkyne.
A dokonca som sa dozvedela (ale názory na toto sa dosť líšia, asi ako na všetko), že šport nepomáha, keďže to nie je problém tuku alebo svalstva, ale lymfy. A takisto že nepomáhajú ani masáže a ani tie krémy všelijaké.
Druhý názor na to, na ktorý som natrafila, zase bolo, že šport pomáha, ale nie taký, pri ktorom sa skáče a vznikajú otrasy v tom tkanive(napríklad aerobik).
Každopádne celulitdída je aj dedičná záležitosť, na to netreba zabúdať. A keď ti to vadí, skús s tým niečo robiť, keď sa nebude dariť, aspoň budeš mať zo seba dobrý pocit alebo sa s tým proste zmier.
aj ja som mala na stehnách a na zadku...na stehnách sa mi zmiernila keď som na dva mesiace zmenila stravovanie...pi veľa vody a jedz jedlá ktoré pomáhajú ničiť tuk napríklad brokolica a iná zelenina....potom skús cvičiť to tiež pomôže a po sprche si miesta kde ju máš masíruj krémom ktorý pomáha ničiť celulitídu a ešte striedaj teplú vodu zo studenou...ja som začala najnovšie proti nej bojovať že pijem čaj lietajúca lastovička, čítala som diskusiu že babám pomohla zmierniť celulitídu takže veľa šťastia tak ale nikdy sa jej nezbavíš úplne....tak nemaj z toho komplexy a vyzleč sa
@matusha haha, môj prípad. Denne behám, chodím do posilky, pijem 3l vody, natieram sa krémikmi a ešte aj chodím na tie masáže a moc mi to teda nepomohlo.
ja mam 160 cm 46 kil dobru postavu ale tiez mam celulitidu pritom jem zdravo a 6x do tyzdna mam fitko, cize myslim ze to ka zariadila matka priroda a co teraz? nahodou a hlavne ak su nohy opalene.. nieje to az taky problem..daj si sortky kludne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
si normalna btw?
ked je vonku 32 stupnov tak mam v pici aj kebyze mam na nohach mach
@najivna ....tak to by som si pozrel - Hulkova žena
Ja ju mám bohužiaľ tiež ale žeby som sa mala škvariť v dlhých nohaviciach alebo v 3/4 nohaviciach tak to nie ... pokiaľ mi na to frajer nič nepovie tak na ostatných kašlem
a žeby som kvôli tomu nešla do plaviek? no určite
keby to tak brali všetky baby s celulitídou tak na kúpaliskách je strašne málo ľudí
keď ju chceš nejak redukovať, pomáhajú na to schody
mne bude teplo aby sa nadomnou nejaka vymleta pica pohorsovala nie?
no taky kokot!
Ale na kúpalisku sa na to kašlem maximálne
A dokonca som sa dozvedela (ale názory na toto sa dosť líšia, asi ako na všetko), že šport nepomáha, keďže to nie je problém tuku alebo svalstva, ale lymfy. A takisto že nepomáhajú ani masáže a ani tie krémy všelijaké.
Druhý názor na to, na ktorý som natrafila, zase bolo, že šport pomáha, ale nie taký, pri ktorom sa skáče a vznikajú otrasy v tom tkanive(napríklad aerobik).
Každopádne celulitdída je aj dedičná záležitosť, na to netreba zabúdať. A keď ti to vadí, skús s tým niečo robiť, keď sa nebude dariť, aspoň budeš mať zo seba dobrý pocit alebo sa s tým proste zmier.