Aj mňa by to celkom zaujímalo. Akože, chápem, že záleží od návrhu, veľkosti, kvality, etc. Všade sa stretávam s tým, že "ak chceš kvalitné tetko, musíš zaň aj niečo zaplatiť" - ok, samozrejme, ale kde je to niečo? 50€? 100€? 300€? Viac? Menej? A behať za tatérom, že "kukni, vojde sa mi toto tetovanie do X sumy? Nie? A toto?" je trošku blbé a neslušné (aspoň podľa mňa) voči nemu.
@tarassaco a kto by ti mal povedať cenu ak nie tatér? Veď je to jeho práca, každý má individuálne ceny, je to služba a každý má inú hodinovku, prípadne iný výpočet finálnej sumy a ak máš predstavu čo chceš, tak si nemyslím, že by mu robilo problém povedať cenu, veď nikto asi nechodí tak, že príde, dá si vytetovať a potom sa opýta, koľko má zaplatiť
@danieldevil ja chápem. Ale vždy, v každej sfére, máš vrámci jedného produktu nejaký cenový priemer (prípadne maximum/minimum) - to je práve to, na čo sa pýtam, keďže sa pýtam len zo zvedavosti, nie na nejaké konkrétne tetovanie.
@tarassaco tak ten napísala pohroma vyššie, ale je to široké rozpätie, vždy je lepšie sa opýtať už niekoho konkrétneho, ak si ho človek vyberie podľa recenzií a podobne. Aspoň ja by som to tak spravil. Ak chceš hrubý odhad, stačí dať do Googlu "tetovanie cena" a uvidíš, ako sa to hýbe.
Záleží kto tetuje, aký obrázok, náročnosť, čas, mňa tetoval kamarát, ktorý je vo svojom štýle topka. Vyberaj starostlivo, popozeraj nejaké práce čo už tetoval/a a ochotu komunikovať a poradiť si odsleduj. Mňa vyšlo čierno-biele na nárt 110€.
pre priklad, jeden z najlepsich taterov v ke si uctuje 60e/hodina ( samozrejme po x hodinach spravi cenu ). cize zlozite mesto na cely chrbat ta vyjda aj 800 euro. par pismenok ? 40-60. nizsie velmi nemoze ist, lebo naklady na jedno seedenie su celkom znacne
Vyber si tatera povec mu co priblizne chces ,ake velke ,ake detailne, povec mu kde presne a ze by si bol rad ak by ti vypocital pribliznu cenu a on ti povie ako sa to priblizne bude pohybovat takto sa to pytat na internete je velmi velka hlupost poznam taterov co ti zrobia za 100 celu ruku a poznam taterov ktori beru za kerku na predlaktie 800 e. Popripade mu povec ze by si chcel to a to a chcel by si sa vojst do istej sumy. Tater je tiez len clovek a chape ze vsetci mame urcitu hranicu Jednoznacne nerob to ze si to nechas nakreslit a vytetovat niekde inde.. malo ktory tater ti vobec posle navrh bez toho aby si zaplatil zalohu alebo ti ho ukaze skor ako tesne predtym ked ti to ide tetovat
priblizny odhad sa absolutne neda povedat lebo ako hovorim ak mas napad a vies ake velke to chces a kde presne tak sa cena kludne pohybuje od 50 do 500 eur zalezi od tatera
Na tomto komente pekne vysvetlil, že zoženieš kľudne aj lacné, pekné na pohľad, no od nooba a robené nekvalitne, čiže napríklad: kvalitnejšie tetovanie od profíka bude aj po rokoch vyzerať k svetu, pekne, tak, ako vyzeralo pred tým. No menej kvalitné sa časom môže akoby rozmazať, zmeniť sa, zoškaredieť. Na otázku som síce neodpovedal, no vyberaj uvážlivo,neskôr neoľutuješ
Inak mne sa najviac páčia - Peťo Beňadik, je v PE, tetoval mňa a príjemnejšieho človeka ťažko nájdeš, plus svoju prácu si robí fakt dôsledne, príjemné prostredie aj jeho kolegovia. Ďalej Peco z Wolftownu, jeho práce majú svojský štýl, ktorý je parádny, plus Peco robí aj popiči muziku. A nakoniec Štoty, ktorý je myslím v TN, tiež má úplne parádne práce a ako Peco, tiež robí popiči muziku. A myslím, že od Peťa má aj @Simkkka niečo, takže mi to potvrdí.
@yacopsae ano mam peto je super chcela by som od neho este nieco, ale premna je to uplne komplikovane sa tam z kosic dostavit. Stoty ma super veci ale to zas musi ratat stym ze si kusok priplati. Kazdopadne ked chce nejake realisticke tetko tak to nieje problem najst viacerych dobrych taterov na sk toto su skor take oldschooly
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale viacmenej @ !@