Chcem vedieť či ma niekto podobné chute (úchylku) ako ja.
Proste milujem atmosféru nočnej čerpacej stanice, keď si počas dlhej cesty dáte na pumpe prestávku, hlboká noc, rozlepené oči, konečne si natiahnete chrbát po dlhej ceste, bolí vás zad
Najviac sa mi páčilo v Bosne a Hercegovine, fakt moderná pumpa uprostred ničoho, na parkovisku vysadené stromy, okolo kt. lietali najväčšie motýle, čo som v živote videla.
@narazuvzdornaa Ja spomínam ne všetky moje nočné zastávky na odpočívadlách a staniciach, neviem prečo, ale pamätám si asi všetky a úplne to milujem, neuveriteľne dokonalé...
@pernik ja si obzvlášť pamätám pumpu pri meste, kde sme ja a matka boli jediné Slovenky, zvyšok nášho zájazdu bol inde a pri návrate na nás akosi zabudli. Recepčný nadobudol schopnosť hovoriť akýmkoľvek európskym jazykom vrátane svojho rodného až okolo druhej ráno (po vyše štyroch hodinách čakania na zastávke), keď by bol inak nútený dať nám nahradnú izbu..Mali sme ísť za autobusom na pumpu pešo po diaľnici s kuframi, osvetlenie minimálne, chodník pochopiteľne žiaden, každý zo štyroch ľudí, čo sme stretli, tvrdil, že pumpa je už len desať minút, mysleli sme, že tam už fakt nedôjdeme, po vyše polhodine sme sa tam konečne dojebali..Fakt ostrov nádeje, sadla som talianskemu kamiónu na nápravu a zdochýňala od úľavy
@narazuvzdornaa Ja si zas pamätám ako sme v Belgicku zastavili na odpočívadle asi okolo 4tej ráno, ešte bolo šero, len taká fialovkastá obloha v diaľave, kedže som bol bez rodičov a s dostatkom financií, míňal som a kúpil som si asi najdrahšie a najlepšie raňajky v mojom živote, red bull s cigaretkou namiesto kávy, najúžasnejší a najkvalitnejší sendvič aký som kedy jedol, a do autobusu ešte cibuľkové Pringles a Evian, úplne nádherné, vtedy som sa cítil asi najspokojneší za celý život.
Ako som šiel späť do autobusu, zacítil som marihuanu, pozrel som k čerpadlám a tam si típek upálil jointa o 4tej ráno pri tankovaní auta, samozrejme s Holandskou značkou, bolo cítiť, že Holandsko je blízko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Najviac sa mi páčilo v Bosne a Hercegovine, fakt moderná pumpa uprostred ničoho, na parkovisku vysadené stromy, okolo kt. lietali najväčšie motýle, čo som v živote videla.
Ako som šiel späť do autobusu, zacítil som marihuanu, pozrel som k čerpadlám a tam si típek upálil jointa o 4tej ráno pri tankovaní auta, samozrejme s Holandskou značkou, bolo cítiť, že Holandsko je blízko
ale vidím,že nie som jediná.. super!
to nemožu tí ľudia spať?
A hlavne jesť tam zbožňujem.