Ahojky zaujímalo by ma bol z vás niekto už na certifikáte DELF? Konkrétne na úrovni B1? Teraz v januári sa na to chystám z francúžštiny..,Máte s tým skúsenosti? Ako to tam prebieha? Ako sa čo najlepšie pripraviť? Je dôležité ovládať všetky maturitné té
@lenuska175 jáj díky..mňa by zaujímalo hlavne ako je to s tými maturitnými témami, lebo to ma fakt kus desí..ešte sme poriadne nič neprebrali a neviem či si stihnem prejsť všetkých 25
@laura9 len 25 tém je? O___________O nás učiteľka od začiatku roka drví so slohmi ktoré sa musíme naučiť naspamäť odprezentovať a je ich omnoho viac než len 25. nevieš mi hodiť nejaký link, kde by písalo aké témy budú?
@laura9 ďakujem, tak snáď platia mimochodom, počula som, že zvyknú tam dávať dosť nevďačné témy... minule vraj bola choroba šialených kráv, alebo ti dajú porovnať históriu francúzska atď, čo je skôr o tom, že musíš ovládať všetko čo sa francúska týka a nielen jazyk...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale vravela, že to nebolo až také strašné, aj celkovo.
@laura9 a vorvaň ?
@nathalicatko kto ti o mne rozprával čo ?
» www.statpedu.sk/files/documents... tak tu som niečo našla..ale či to ešte platí, snáď hej....
Ahojky..to je super...môžeš mi priblížiť z čoho všetkého to asi pozostáva? hlavne tá ústna časť?