Ahojte, posledný mesiac som si všimol, že mi troch zredli vlasy, hlavne ofina a vraj sa mi zväčšili kúty O.o myslíte, že by to už mohol byť nábeh na plešatosť ? Alebo ja neviem, mám len 15. Chalani kedy vám to začalo (ak vôbec) ?
aj ja som mal ten problem asi tak pred rokom... ziadne pripravky proti padaniu vlasov mi nepomohli ani od lekara ani s netu alebo lekarne... moj otec zacal plesatiet asi tak po 30tke a ja som mal kuty uz v 17tich co nie je normalne a ty to mas dokonca v 15stich... ja som tie kuty mal asi tak 3cm velke ale ako nahle som upravil jedalnicek a zacal som uzivat rozne vyzivove doplnky + chladenie kutov tekutim dusikom tak sa mi to znova zarovnalo...
Ale u kazdeho nie je pricina padania vlasov rovnaka!!! ak chces chod s tim lekarovy/dermatologovy a ak sa s tim bude dat nieco robit tak ti da nieco proti tomu alebo uz je potom posledne riesenie a to transplantacia vlasov. zial ta je draha
@igorv to nemozem dopustit! ja si ani neviem predstavit ze by som ich nemal... ak sa mi tie kuty vratia tak si zozeniem prachy na transplantaciu. mozno sa vam budem javit ako cvok ale proste som uz raz taky...
@marick No ale tak keď plešatiem tak plešatiem, ostrihám sa úplne na krátko a žijem ďalej. Žiadnu vedu z toho nebudem robiť keď sa to náhodou bude diať aj mne.
@igorv tak to hej ze v zivote su aj dolezitejsie veci ako vlasy ale ja to beriem fakt vazne. bez nich by som sa citil ani neviem ako to mam nazvat proste stratil by som asi sebavedomie. ale tak co uz budem s nimi bojovat cely zivot :ble: ak to vobec pojde...
@davidkq to nie je boh vie ake riesenie ale nech si mlady vyberie sam. Bud to bude maskovat vyholenim gebule alebo bude proti tomu bojovat inimi prostriedkami... ale ako mozem vidiet podla jeho profilovky tak rad nosi dlhsie vlasy...
@ridgeback kazdemu nepadaju vlasy s rovnakej priciny, tak ze tebe by to nemuselo pomoct...
Mne pomohlo toto:
tabletky zo zinkom a selenom, tabletky Panthenol, tabletky Magine B6, trosku aj pripravok Neocapil a konopny a kofeinovy sanpon
@16 a tiez aj strava bohata na soju alebo potraviny s vysokym obsahom bora, jablka, vajcia.... ale dobre by bolo keby prides na pricinu padania vlasov pretoze to co pomohlo mne tebe nemusi pomoct...
Ak to mas nahodou kvoli stitnej zlaze tak to ries doktorom... ak nevies pricinu padania vlasov tak sa to da zistit u toho kozneho lekara ktory ti odobere krv a tam zistia s coho ti padaju... ak ti nic nezistia tak to budes mat pravdepodobne dedicne tu uz tvoje sance k uspesnej liecbe klesaju ani najkvalitnejsie pripravky proti padaniu vlasov ti uz potom nepomozu. max. ti to oddialia alebo spomalia. jedine riesenie by uz bola ta transplantacia vlasov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale u kazdeho nie je pricina padania vlasov rovnaka!!! ak chces chod s tim lekarovy/dermatologovy a ak sa s tim bude dat nieco robit tak ti da nieco proti tomu alebo uz je potom posledne riesenie a to transplantacia vlasov. zial ta je draha
@ridgeback kazdemu nepadaju vlasy s rovnakej priciny, tak ze tebe by to nemuselo pomoct...
Mne pomohlo toto:
tabletky zo zinkom a selenom, tabletky Panthenol, tabletky Magine B6, trosku aj pripravok Neocapil a konopny a kofeinovy sanpon
Ak to mas nahodou kvoli stitnej zlaze tak to ries doktorom... ak nevies pricinu padania vlasov tak sa to da zistit u toho kozneho lekara ktory ti odobere krv a tam zistia s coho ti padaju... ak ti nic nezistia tak to budes mat pravdepodobne dedicne tu uz tvoje sance k uspesnej liecbe klesaju ani najkvalitnejsie pripravky proti padaniu vlasov ti uz potom nepomozu. max. ti to oddialia alebo spomalia. jedine riesenie by uz bola ta transplantacia vlasov...