@lukaso121 no napiklad preto, ze ti cudzi clovek sibrinkuje okolo hlavy ostrymi noznicami, alebo britvou.. mne uz bolo 2x zastrihnute do ucha..
a ked som bol raz u jednej kadernicku, ktora bola taka naspeedovana, ze ma ostrihala pod 2 minuty, tak naozaj mi nebolo vsetko jedno
Moja kaderníčka je v pohode, niet sa čoho obávať. Ale raz som bol u takej, ktorá strihala hrozne divoko, ako keby mala nejaký záchvat, a síce je to kvalitná kaderníčka, ten výsledok je u nej vždy výborný, bola aj na nejakých zahraničných stážach a súťažiach, kde vyhrala, ale sedieť u nej v kresle je riadna divočina
Ja teda neviem, ale môj 7 ročný syn sa úplne vyžíva v tom, keď môže ísť ku kaderníčke ešte jej 10x počas toho ako ho striha zopakuje, že ako si to on presne predstavuje
ano bojim, lebo som si nie vzdy isty, ci ma dobre ostrihaju ma sto rokov strihaval chalanisko jeden, ale uz je daaaleko, tak sa zverujem do kadernictiev, kde jak som zistil to vobec nevedia, raz som dokonca aj nezaplatil
a v jednom kliere, sa ma jedna kadernicka boji strihat
paradoxne sa viac bojím u holiča/kaderníčky než u zubára
a skôr je to kvôli konštantnému sklamaniu z toho, že som ostrihaný ako som nechcel byť. Až teraz po niekoľkých rokoch som konečne našiel niekoho kto ma vie ostrihať stále dobre.
@Angeloflight Kto by chodil do kadernictva? Cakas aspon hodinu alebo sa musis aspon 2 tyzdne dopredu objednat. V holictve si pridem kedy chcem a aj ked je tam plnka tak do 20min som ostrihany.
@mayben jj, o tomto som už počul (len som nevedel/zabudol, že to je (aj) v Prievidzi. Ale nemôžeš predsa povedať, že "byť pri holicovi" je ešte horšie ako "pri Tesco" - veď v tom druhom je ešte aj skloňovanie absolútne chybné, bez ohľadu na správnosť výberu predložky
@pubertslatinocelny napísala som, že je to divnejšie lebo je..lebo keď idem pri Tesco taxíkom, tak aspoň naozaj vystúpim PRI tom Tescu ale pri holičovi..neviem, mne to pripadá čudné, tak isto ako keby povedal 'idem do holiča' ...a celkovo, uvedomujem si, že toto naše 'pri' je zlo a snažím sa to odnaučiť..no moja druhá časť sa toho nechce vzdať, lebo sa jej to tak páči!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a ked som bol raz u jednej kadernicku, ktora bola taka naspeedovana, ze ma ostrihala pod 2 minuty, tak naozaj mi nebolo vsetko jedno
Ale to s tým zastrihnutím do uší toho som sa tuším bál vždy aj ja a to ma teda ešte do uší nezastrihla. Ale vždy tak divoko strihala okolo nich.
a v jednom kliere, sa ma jedna kadernicka boji strihat
a skôr je to kvôli konštantnému sklamaniu z toho, že som ostrihaný ako som nechcel byť. Až teraz po niekoľkých rokoch som konečne našiel niekoho kto ma vie ostrihať stále dobre.
Aké ešte "pri" dávaš, mayben?
predtým som chodil do holičstva, kde to bolo prvý raz super a potom napiču, tak tam už nechodím
@pubertslatinocelny my po prievidzku používame pri ako napr.: "Prídite po nás pri Tesco." - čiže namiesto k/ku
homoklady vyjebane