Podľa mňa vám to nemá prečo vadiť... hlavne ak sa jedná už o ten dospelácky, vyzretý vzťah. Sú to spoločné peniaze tak je to jedno, či tam hodíš ty pár drobákov a frajerka pár drobákov naviac, proste sú spoločné
Podľa mňa je to v podstate aj dobré, ja zarábam napr viac ako partner, asi dvojnásobne, kvôli tomu platím iba ja naše bývanie/naše jedlo/naše výlety a neutrpím nejakú stratu, ani finančnú, ani osobnostnú A aspoň ma v reálnom živote nik nepovažuje za zlatokopku pretože každý ví, že auto som si kúpila za svoje, najnovšiu elektroniku mám za svoje a dokonca aj dom s pozemkom idem stavať za svoje ...
A ešte dodám, že keby to bolo opačne,čo sa už aj pomaly stáva realitou a môj muž by zarábal viac peňazí tak by mi to tiež nevadilo, lebo by ich zarábal svojou hlavou/rukami/nohami etc. Keby bol proste lepší/šikovnejší/výkonnejší a dostal by za to viac peňazí tak by som to tak brala, že si viac zaslúži a tak zarába viac než ja a nemá čo na tom vadiť. Dúfam, že ľudia resp muži to vnímajú tak isto.
Nie, dokonca s radosťou by som bol muž v domácnosti, baví ma variť, upratovať, starať sa o niečo/niekoho Ak by sme to utiahli kľudne by som ostal aj na materskej... nemám pocit menejcennosti
Nevadilo, ale na rozdiel od kolegov vyššie, by ma to zrejme ani netešilo. Nie kvôli tomu, že by som jej nechcel dopriať úspech, to ten by ma práve tešil, hlavne ak by mala rada svoje zamestnanie, ale kvôli sebe, asi by som sa cítil tak trochu ako nie veľmi schopný partner.
Nie, práveže by som to bral pozitívne že mám šikovnú partnerku a vie zarobiť xD a aspoň by som sa necítil tak, že je to celé na mne a mohol by som si ja dovoliť robiť nejakú ľahšiu robotu za menší plat keď viem že partnerka sa takto vie o nás postarať ^^
Áno vadilo a dosť. Proste by som s takou nechcel žiť a bodka. - ak by bola Slovenka. Ak by nebola slovenka ale zo západnych krajín tak nie, nevadilo. A tiež nemám rad keď mi žena fajčí.... ja som proste unikum, nechcem ju ponižovať @H8u no vidíš tak hneď viem že s ňou by mi to neklapalo. Vlastne teraz má napadlo, bol by som schopný ju klamať a falšovať pásky že zarabam menej aj komplet cely život ak by to bola dobrá baba.
Niekedy veru aj zaraba viac ako ja (moje prijmy su dost variabilne a niekedy zarobim $400 a inokedy $4000). Vobec mi to nevadi. O to viac ak z toho nejakym sposobom mozem benefitovat (napriklad ma pozve do fancy restiky)
@Laurikaaa "Sú to spoločné peniaze tak je to jedno, či tam hodíš ty pár drobákov a frajerka pár drobákov naviac, proste sú spoločné "
Nemyslim si, ze to takto funguje univerzalne. Prave naopak, myslim si, ze ak to takto funguje u teba tak si skor vynimka. Resp nepoznam nezobraty parik, kde by bola spolocna kasa.
obaja zatial nepracujeme,ale brigadujeme a ja mam trochu viac na hodinu,ale on ma celkovo viac € ako ja .
ale nejak toto neriesime,myslim,ze ak by som v real praci zarobila viac,nevadilo by mu to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Podľa mňa je to v podstate aj dobré, ja zarábam napr viac ako partner, asi dvojnásobne, kvôli tomu platím iba ja naše bývanie/naše jedlo/naše výlety a neutrpím nejakú stratu, ani finančnú, ani osobnostnú A aspoň ma v reálnom živote nik nepovažuje za zlatokopku pretože každý ví, že auto som si kúpila za svoje, najnovšiu elektroniku mám za svoje a dokonca aj dom s pozemkom idem stavať za svoje ...
A ešte dodám, že keby to bolo opačne,čo sa už aj pomaly stáva realitou a môj muž by zarábal viac peňazí tak by mi to tiež nevadilo, lebo by ich zarábal svojou hlavou/rukami/nohami etc. Keby bol proste lepší/šikovnejší/výkonnejší a dostal by za to viac peňazí tak by som to tak brala, že si viac zaslúži a tak zarába viac než ja a nemá čo na tom vadiť. Dúfam, že ľudia resp muži to vnímajú tak isto.
@H8u no vidíš tak hneď viem že s ňou by mi to neklapalo. Vlastne teraz má napadlo, bol by som schopný ju klamať a falšovať pásky že zarabam menej aj komplet cely život ak by to bola dobrá baba.
@Laurikaaa "Sú to spoločné peniaze tak je to jedno, či tam hodíš ty pár drobákov a frajerka pár drobákov naviac, proste sú spoločné "
Nemyslim si, ze to takto funguje univerzalne. Prave naopak, myslim si, ze ak to takto funguje u teba tak si skor vynimka. Resp nepoznam nezobraty parik, kde by bola spolocna kasa.
ale nejak toto neriesime,myslim,ze ak by som v real praci zarobila viac,nevadilo by mu to.