Chcel by so sa opýtať či máte nejaký systém pri vypracovávaní otázok v nejakej testovej knihe kde sú vpredu otázky a vzadu odpov
Zdravím vás Chcel by so sa opýtať či máte nejaký systém pri vypracovávaní otázok v nejakej testovej knihe kde sú vpredu otázky a vzadu odpovede? Lebo je to dosť nepraktické stále otáčať hore dole, tak či náhodou nejaký skúsený študent nemá nejaký tip
raz som bola na praxi, kde majiteľka firmy ma donútila ísť kúpiť 2 knihy prípravy na príjimačky na lekársku fakultu (jedna za 14 eur prosím), potom ma donútila do jednej porobiť farebné papierové záložky s číslami otázok a do druhej zvýrazňovačkou vyčiatkať správne odpovede podľa zadnej strany... aby sa v tej záložkovej knihe mohla učiť a v zvýraznenej si odpovede kontrolovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
raz som bola na praxi, kde majiteľka firmy ma donútila ísť kúpiť 2 knihy prípravy na príjimačky na lekársku fakultu (jedna za 14 eur prosím), potom ma donútila do jednej porobiť farebné papierové záložky s číslami otázok a do druhej zvýrazňovačkou vyčiatkať správne odpovede podľa zadnej strany... aby sa v tej záložkovej knihe mohla učiť a v zvýraznenej si odpovede kontrolovať
to je efektívnosť