Chceli by ste aby ste vznikla donášková služba rôzneho tovaru?
Pracujem na zariaďovaný, vybudovaný donáškovej služby ktorá by dovážala zákaníkom rôzny tovar priamo k nim domov bez toho, že niekam museli ísť. Bližšie infomácie nájdete na www.sf12.php5.sk .
Chcem sa vás týmto spôsobom opýtať či by ste chceli
Podľa mna by to určite preferovalo veľa starších ľudí. Aj keď na druhej strane dôchodcovia oželia každý peniaz a hrnú sa za každým zlacnením. Asi fakt treba len skúsiť - inak to človek nezistí...
ked som zil v usa, tam to bolo bezne.. prisiel som domov a myslel som, ze sme 100 rokov za opicami.. ale na druhej strane, keby sme si vsetko len takto kupovali, tak potom zhnijeme na kreslach pred pocitacmi.. objednat cez net, zaplatit VISA kartou a este mi to aj donesu.. naco chodit von?... ale samozrejme, ze schvalujem, len aby to cloveka k tej lenivosti a prilisnej pohodlnosti nezvadzalo...
Ten systém už dávno funguje. Je to riadne zaregistrovaná firma, ktorá roznáša objednané potraviny priamo do domu za pár minút. Funguje to myslím že v Nemecku a rakúsku a ešte aj inde.
co ti odporucam ako hlavne , predplat si daaky webhosting , ked aj lacny ale stale lepsie ako mat na konci .php.sk , je to zle a tych par korun ta nezabije
a ked vidim tu tvoju stranku , urcite by som si u teba web nedal spravit(nic vzlom , ale skus to tak nekomplikovat a spravit jednoduchy prehladny web s peknym designom )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
súhlasím
potraviny.eu