verim ze vidia nieco ako svetlo na konci tunela, ale nepokladam to za nic nadprirodzene... skor nieco ako "skrat" v ociach alebo mozgu a no, proste to vidia
@4 presne tak. To je ako či nechcem ochorieť na rakovinu a vyliečiť sa. A čo potom keby to nevyšlo? @0 Tuším v knihe Život po živote bolo o tomto písané viac,skús tam.
hovori sa ... ze uvidis vsetko čo si zazil aj nato čo si zabudol ... keby si chcel niekto na nieco spomenut tak by mozno chcel videl som otom jeden diel v seriali Tru Calling ... umrtvili sa a potom ozivili ... a spomenuli si na vsetko x)
nieco na tom bude pravdy. moja teta raz, ked odpadla hovorila, ze videla tunel a za nim svetlo. a citila sa vraj velmi prijemne. potom sa nakoniec zobudila a vsetko dobre dopadlo
Bodaj by... ale nejak moc tomu neverim (ze to videli verim ale ci to nebola halucinacia sposobena tym istym procesom, ktorym vsetci presli je diskutabilne) ale tej predstave sa nebranim..... pocit absolutneho naplnenia a stastia si vsetci vieme zivo predstavit, ked sme v naruci milovanej osoby. (co ja nie som ale predstavit si to viem xD ) a predstavte si ze ten pocit kedy vas netrapi co bolo predtym a co bude potom, ked zijete len pre okamih trva vecne. Okamih ktory trva vecne...... no dost bolo snivania necham sa prekvapit
Prežil som krvácanie do mozgu. V bezvedomí som bol asi päť týždňov. Ale žiadny tunel som nevidel, ani jasné svetlo. Nič. Keď som sa vrátil do vedomého života, prichádzali mi na myseľ veci, ktoré sa stali dávno predtým. Ale ako trvalý dôsledok krvácania mi zostala obmedzená pamäť krátkodobá, takže keď idem do obchodu a mám kúpiť viac ako dve veci, musím si to napísať na papierik, ináč niečo zabudnem.
Ja sama túžim zazit klinicku smrt, spominam to v milom uprimnom rozhovore s bohom (modlitba). Preco? Pretoze tam citit pritomnost boha, jeho polnost pokoja a plnost radosti. jeho svetlo ale najmä -JEHO LASKU, ktoru keby sme uz tu na zemi poznali, okamzite by sme museli umriet, pretoze tolka laska je neunosna pokial sme este tu na zemi, pretoze tato zem nieje raj a nase telo je biedne, stale chore a pod. Sposobilo by to infarkt, ale tam na druhom svete...
Chcela som nejedenkrat spachat samovrazdu, ale boh ma zachranil, dal mi poznat zmyslel zivota. Nic ani diskoteky, ani muzi, svet, nic mi nedalo, len chvilkovy adrenalim po ktorom nasledovala hned prazdnota. Plakavala som, citila som sa taka prazdna. Ale on ma naplnil, dnes placem jedine od dojatia, radosti, ci mi chcete verit alebo nie. Vidim v novom svetle(...biblia...). Boh sa nam prihovara cez svedomie, ak nam nieco vičíta, sme nepokojny a horsie stadium je, ked uz necitim silu hriechu, jeho vyznam a to pre nas prilis negativny, preto pisem, ze vidim v novom svetle, pretoze vtedy som ,,bludila vo tmach´´(...biblia...). Ak hladate pokoj, nekonecnu najsilnejsiu lasku-otcovsku/boziu, hladajte boha-Jezisa. Kto hlada najde, kto klope, tomu otvoria. A ked vam ,,otvoria´´, vtedy pocitime taky pocit, aky ste este nikdy nepocitili a to je dokaz pravy dokaz existencie boha, musete ho uprimne hladat, nevzdavat, len hladat. A potom budete od radosti plakat hodiny, budete stale dojaty a stastny, nebudete ani citit to trnie zivota, ktore k zitiu patri, uz nebudete chodit skormuteny. Vyskusajte to, pretoze jedine to je cesta k radosti, pokoju. Viem, mi veriaci sme vam nie dobrym prikladom, ano a preto sa za vsetkych a v mene vsetkych ospravedlnujem, ale vsetci sme len ludia a mylime sa. Dolezite je vstat.
Ak tuzite nazriet do hlbín boha a toho o com som prave pisala, kupte si knihu s nazvom ---- Ctihodný Siluan Atoský ------
a docitajte ju uplne celu, je to nadhera. Zmeni vam to zivot a vy uz nebudete citit trnie, ale ho vyhladavat...vid kniha.
Dakujem i jedinemu cloveku, kt. si toto precital, lebo, co by sa i jedna ovecka stratila, nepojdem ju hladat a nenecham tych 99 a nepojdem hladat tu jednu, kt. sa stratila a zabludila? (...biblia - Jezis hovori ako pastier svojim oveckam-cloveku)
Evanjelium podľa Matúša, 13. kapitola
45 Ďalej podobné je kráľovstvo nebeské kupcovi, ktorý hľadá vzácne perly; 46 keď našiel drahocennú perlu, odišiel, predal všetko, čo mal, a kúpil ju.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a nejak ma to nelaka zazit
moje oko neosleplo,
ešte neviem čo tam zbadám,
možno práve to čo hľadám,
tunel končí veľký smiech,
Jožo zváral šestku plech....
Chcela som nejedenkrat spachat samovrazdu, ale boh ma zachranil, dal mi poznat zmyslel zivota. Nic ani diskoteky, ani muzi, svet, nic mi nedalo, len chvilkovy adrenalim po ktorom nasledovala hned prazdnota. Plakavala som, citila som sa taka prazdna. Ale on ma naplnil, dnes placem jedine od dojatia, radosti, ci mi chcete verit alebo nie. Vidim v novom svetle(...biblia...). Boh sa nam prihovara cez svedomie, ak nam nieco vičíta, sme nepokojny a horsie stadium je, ked uz necitim silu hriechu, jeho vyznam a to pre nas prilis negativny, preto pisem, ze vidim v novom svetle, pretoze vtedy som ,,bludila vo tmach´´(...biblia...). Ak hladate pokoj, nekonecnu najsilnejsiu lasku-otcovsku/boziu, hladajte boha-Jezisa. Kto hlada najde, kto klope, tomu otvoria. A ked vam ,,otvoria´´, vtedy pocitime taky pocit, aky ste este nikdy nepocitili a to je dokaz pravy dokaz existencie boha, musete ho uprimne hladat, nevzdavat, len hladat. A potom budete od radosti plakat hodiny, budete stale dojaty a stastny, nebudete ani citit to trnie zivota, ktore k zitiu patri, uz nebudete chodit skormuteny. Vyskusajte to, pretoze jedine to je cesta k radosti, pokoju. Viem, mi veriaci sme vam nie dobrym prikladom, ano a preto sa za vsetkych a v mene vsetkych ospravedlnujem, ale vsetci sme len ludia a mylime sa. Dolezite je vstat.
Ak tuzite nazriet do hlbín boha a toho o com som prave pisala, kupte si knihu s nazvom ---- Ctihodný Siluan Atoský ------
a docitajte ju uplne celu, je to nadhera. Zmeni vam to zivot a vy uz nebudete citit trnie, ale ho vyhladavat...vid kniha.
Dakujem i jedinemu cloveku, kt. si toto precital, lebo, co by sa i jedna ovecka stratila, nepojdem ju hladat a nenecham tych 99 a nepojdem hladat tu jednu, kt. sa stratila a zabludila? (...biblia - Jezis hovori ako pastier svojim oveckam-cloveku)
Evanjelium podľa Matúša, 13. kapitola
45 Ďalej podobné je kráľovstvo nebeské kupcovi, ktorý hľadá vzácne perly; 46 keď našiel drahocennú perlu, odišiel, predal všetko, čo mal, a kúpil ju.