Ma Tu niekto skusenosti s Heretstvom::: ???? Chodí tu niekto na Všmu ??? ako sa mám nou stať??? prosíím,....... čo si o tom myslíte??? a na aku inú školu by som ešte mohla ísť
v 18-tich ak mas 18 uz je aj dost neskoro zacinat musela by si mat ozaj talent... no mas dve moznosti ochotnicke divadlo a skola ale aj tak sa nestanes svetoznamou hereckou a ani nerataj s tym ze si na slovensku zahras vo filme...
ano ale tie zname herecky mali nieco comu sa hovori osobne kuzlo a Talent a potom este kopa obalok a znamosti ...ak toto vsetko mas nemusi ta viac trapit buduci rok vsmu prijimacky niekedy v januari si podaj prihlasku a uz ta nic nezastavi
@herecka29 ak vyzeráš dobre (čo predpokladám, žeby si mala), tak skús sa najskôr stať speváčkou a možno ťa niekto do niečoho angažuje...lebo tak či onak väčšina hercov hlavne na Slovensku (keďže sa filmov až v takom hojnom počte nenakrúca), potrebuje vedieť ako hrať, tak aj spievať, lebo sa dostávajú hlavne do muzikálov, aj keď tie ich "spevácke" výkony stoja za to, čo stoja, ale tak vrámci "srandy" sa to dá zniesť
@newgeneration Ja síce lietam, ale blízko pri zemi, len tuná, po okolí, čiže žiadne more nehrozí I keď, potom by som bola zaujímavým objektom pre potápačov. :/
no sice nechodim na hereckou skolu, ale ve skole jeste na zakladce jsme hrali scenky a me rekla ucitelka ze bych se mela vykaslat na nejakou hotelovku a jit na herecku ze pusu na to mam velkou a hrani v divadle ze by mi slo
najprv zacat v divadelnom kruzku malymi vystupeniami, stat sa znamejsou aspon v rodnom meste, byt povolavana na rozne udalosti, prestupenie do vacsieho divadla a to uz nejako pojde..
Ale moj problém je aj ten , že som dosť mudra ,,no nechcem sa chváliť ,,ale do skoly sa ani nemusím učiť a všetko viem a herci večšinou nie su velmi vzdelany neviem ci by to nebola skoda ale aj tak tužim byt hereckou..
ja chodim na dramaticky ale to nemozes len tak ze chces no tak idem na konzervo su aj skusky a vobec to neni take lahke a ten tvoj nick to ta fakt vystihuje XD a ze mas 18 akoze nic v zlom urcite si pomyslis taka mala 12 rocna krava ti takto tuto mele ne ale je to pravda
@herecka29 no, tento rok som bol na prijmackach na VSMU, no na reziu... ale subezne s nami mali prijmacky aj herci... a z 300 prihlasenych zobrali len 15. Takze musis mat naozaj talent. Musis vediet spievat, tancovat a samozrejme aj hrat.... a musis mat fakt talent. Neberu kazdeho, a co viem, tak nevzali aj velmi sikovne herecky z KE, ktore som ako-tak poznal...
urcite su dolezite aj tvoje znalosti z oblasti umenia, ale nie je to az take strasne (hercov dost podcenuju v tomto smere
a ak chces ist na herectvo na VŠMU, tak chod radsej na babkove herectvo, tam mas vacsiu sancu
No, ja som od piatich chcela byť hérečka, a dodnes ma to drží...(uou)...A možno sa ti to bude zdať teraz veľmi ľahké, že bóže, to by som aj ja vedela tak zahrať...Ale je veľa vecí, ktoré ťa nebudú baviť a budeš nadávať, že to nevieš (hrať s telom tak aby to bolo zaujímavé, rýchlo sa rozplakať, zmeniť emóciu,.)..A ďalej sú veľmi dôležité "konexie" alebo krajšie povedané známosti...To záleží hlavne od učiteľa dramatického. Kam ťa dostane s hrou, ale samozrejme musíš byť dobrá ...Ja som pred dvomi rokmi dostala takého učiteľa, že teraz poznám toľko ľudí, ktorí nám píšu, že by nás chceli tam a tam a prídite nám dačo zaimprovizovať...A teraz chodíme po Slovensku a hráme.Dokonca sme improvizovali aj na Kremnických Gagoch .....Tak okrem toho, že som sa tu pekne pochválila a moje ego práve stúpa...(.. ..)..Tak ti radím, aby si na sebe začala čo najviac pracovať a hľadať ľudí, čo ťa k tomu dokopú..!..toť všetko.
mna sa isty nemenovany(20) pytal, ci neviem, ako by sa mohol stat hercom... ked som mu povedala ze viem len o tom ze do Sudnej sieni sa dostavaju po znamostiach ludia, tak povedal, ze Sudna sien je bieda, ze on chce ist minimalne do Panelaku
Neinteligentny herec nieje dobry herec, je to praca, ako vsetky ostatne prace. Nieje to len zabava, ze hram sa stale cely den,... povedala by som, ze je to jedno z najtazsich zamestnani...
A ak niekto odsudzuje hercov na zaklade toho, ze videl Smotanku, tak to je trocah hlupe, pretoze v smotanke neuvidite ani stipku slovenskeho herectva.
Co sa tyka Vsmu, vacsie sance su na babkoherectvo, pertoze tam chcu to iste co na herectvo, plus mas k tomu aj babky... a beru tam viac ludi...
Ludi tam beru aj podla toho, aky si typ (potrebuju napr. momentalne do rocnika blondynu, cervenovlasku, tucnu, okuliarnateho?... tak takych vezmu... )
Alebo si skus vybavit konzultacie u niekoho z vsmu.. ak sa ti to teda podari zohnat... drzim palce
No a plati tu aj to co vsade, chod si za tym, ak to chces. Ak to naozaj chces.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Btw, ja chcem hranatú guľu
plných dvadsať strán
ako sa stať hercom
urcite su dolezite aj tvoje znalosti z oblasti umenia, ale nie je to az take strasne (hercov dost podcenuju v tomto smere
a ak chces ist na herectvo na VŠMU, tak chod radsej na babkove herectvo, tam mas vacsiu sancu
Ja by som ti odporúčala ísť do USA.
Ja čo poznám, tak šli hned zo ZŠ na konzervatórium a odtiaľ plánujú na Všmu.
Ak nejdeš na konzervu, tak predpokladám, že to budseš mať ťažšie, ale držím palce ak ťa to baví
» televizia.joj.sk/prve-oddelenie-...
na VŠMU sa dostáva sakra ťažko! ale keď máš talent a velmi chceš tak skús
Neinteligentny herec nieje dobry herec, je to praca, ako vsetky ostatne prace. Nieje to len zabava, ze hram sa stale cely den,... povedala by som, ze je to jedno z najtazsich zamestnani...
A ak niekto odsudzuje hercov na zaklade toho, ze videl Smotanku, tak to je trocah hlupe, pretoze v smotanke neuvidite ani stipku slovenskeho herectva.
Co sa tyka Vsmu, vacsie sance su na babkoherectvo, pertoze tam chcu to iste co na herectvo, plus mas k tomu aj babky... a beru tam viac ludi...
Ludi tam beru aj podla toho, aky si typ (potrebuju napr. momentalne do rocnika blondynu, cervenovlasku, tucnu, okuliarnateho?... tak takych vezmu... )
Alebo si skus vybavit konzultacie u niekoho z vsmu.. ak sa ti to teda podari zohnat... drzim palce
No a plati tu aj to co vsade, chod si za tym, ak to chces. Ak to naozaj chces.