Takže mam 15 rokov a chcel by som byt programatorom... Ale neviem na aku skolu mam ist bud gymnazium alebo na murgasku do Banskej Bystrice.. a este comu sa mam doma ucit aby som bol dobre pripraveny...
ja tiez,ale s tym sa stretnes az neskorsie,niesu(aspon o tom neviem) skoly presne zamerane na toto..jedine elektrotechnicka ale nieje to celkom ono,ja chodim na gymnazium a vysoku uz pojdem s tymto zameranim..a neviem co je ta murgarska skola(aky typ)
ja by som na tvojom mieste šiel na gympel a potom na výšku a programovať sa naučíš bez problémov ak sa chceš učiť aj sám tak začni s Pascalom pre pochopenie a potom C a Java
doma sa uč pascal a(lebo) delphi, lebo aj keď sú to oničom jazyky tak sa nimi vždy začína, a aj tebe sa s nimi bude dobre začínať. a keď už v nich budeš zbehlý, tak skús C++, alebo C# (odporúčam radšej C#, je príjemnejší, modernejší, a tak)
@jakub96 moj priatel chodil na murgasku do BB a neviem ci mu tam bolo dobre, pracuje ako programator a moze robit aj elektrikara no ale programovanie sa naucil sam, vsetko co teraz vie a s cim pracuje sa naucil len a len sam takze sa na ziadnu skolu nespoliehaj, vo vacsine pripadov to tak je v zivote..
Z gympla môžeš ísť na hocijakú výšku, ale sú to zabité 4 roky, ktoré ti nič nedajú... Murgaška je elektrotechnická škola (ak sa nemýlim), je zameraná skôr na iné veci... Ale možno je tam nejaký odbor, čo by sa ti hodil... Hlavne choď na školu, kde je matika a fyzika... budeš to potrebovať pri prijímačkách na VŠ...
chod na nejaky gympel ... moji spoluziaci (som na gympli) chcu byt tez programatormi a myslim ze sme mali dost slusnu informatiku aj co sa tyka programovania. chodila som tam len prve dva roky, ale trufam si ist studovat programovanie ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
tak sa tomu venuj a mozno ti bude dobre