dobry deň som tu nova neviem jak tu chodi ale prosim vas o radu chcem na vianoce kupiť notebook mojmu 13 ročnemu synovy aby ho mal do buducna na ulohy na hranie hier aj aby sa dalo na ňom robiť všetko pre bežneho uživateľa skuste mi poradiť cenu tak do500
@ejaeja takze ide to z hora nadol a dost pomaly vsetci si tu tykame robime si srandu,davame blbe komentare,podla nalady clovek dostane aj rozumnu radu,atd
takze notbucik pre chlapceka..hm..
vyvoj ide do predu stale tak hadam mu staci na prve 2 roky nieco jednoduche. 2jadrovy procesor,hdd 750 mb,3GB ramka..wifi a bluetoot MUSI mat,graficku kartu, atd...
a aby som nezabudol,
mozes tu otehotniet,kludne sa ti moze stat,ze ta tu niekto palcne,
@tomias tak je rozdiel medzi nejakym zasranym fagom, ktory je lenivy si nieco najst a medzi clovekom, ktory tu radu potrebuje a pravdepodobne si ju najst nevie -> zvoli radsej komunitny portal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
takze notbucik pre chlapceka..hm..
vyvoj ide do predu stale tak hadam mu staci na prve 2 roky nieco jednoduche. 2jadrovy procesor,hdd 750 mb,3GB ramka..wifi a bluetoot MUSI mat,graficku kartu, atd...
a aby som nezabudol,
mozes tu otehotniet,kludne sa ti moze stat,ze ta tu niekto palcne,
no a za tieto rady ma mozes vytrubit..
vitaj
he,sak je iba o par mesiacov starsia odomna
» www.alza.sk/acer-aspire-e1-...
» www.alza.sk/lenovo-thinkpad...
» www.alza.sk/acer-aspire-556...
» www.alza.sk/lenovo-ideapad-...
Potom či s operačným systémom alebo bez neho.
ale tak napr
» www.alza.sk/asus-x54hr-sx28...
» www.alza.sk/acer-aspire-575...
@etelnair nevidim,zeby mi napisal,ze som kkt,ale chapem ta,domyslavost je vzacna vec
mimichodom,niekedy citat vase komenty ludom,kt. nieco trapi,kt. potrebuju radu v ovela dolezitejsich veciach stoji fakt na zamyslenie.
ale som si nevsimol ze ten prvy link neobsahuje OS(operacny system) takze ho tam treba len nainstalovat, nic zlozite...