noo jednoducho mam jeden problem..ja ked chcem pribta tak sa mii to vzdy uklada len na brucho chcela by som hrozne pribratdo zadku do ruk do noh do bookov aby som nevyzeraala ako palicaa. ( a ja som vysokaa len nebola by som az tak keby nemam dlhe nohyy
Mnooo, na skratenie noh je najlepsia sekera, ked to chces mat rychlo, inak napr. aj motorova pila je fajn Ale odporucam ubrat zospodu, nie zvrchu, lebo to by mohlo mat horsie nasledky
Heh, ale vazne, nerob so sebou velke zmeny, mas 15, vyvijas sa, tak nejake prilisne zasahy by ti mohli len uskodit, to sa casom zmeni a ak nie, tak sa musis jednoducho prijat...
dlhe nohy su predsa super..tie neries...a to priberanie...pozri ked nedrzis diety abo podobne veci tak je to prirodzena vec ze si stihla...a to je celkom fajn..nie???
"Všechno bude, to neni problem, všechno bude!" (z filmu Václav). Neboj, časom všetko pride, priberieš a budeš rada, že mas dlhe nohy, lebo inak by si bola guľa na krátkych nožičkách. Mas 15, takže teraz by som to na tvojom mieste vobec neriešil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Heh, ale vazne, nerob so sebou velke zmeny, mas 15, vyvijas sa, tak nejake prilisne zasahy by ti mohli len uskodit, to sa casom zmeni a ak nie, tak sa musis jednoducho prijat...
Dlhé nohy nerieš nepoznám, to je fain, chlapca ktorému by sa nepáčili :p