ahojte.. chela by som sa opitata ci by niekot nemal chut zalozit nieco take ako klub fotografov??mylsim ze birdz je velmi dobre miesto na spoznanie ludi ktory maju prva tento talent fotografovania.. nechem nic.. ale starcat talent?? a davat ich iba sem co
to je dobry napad.. zeby do sekcie talentov vytvorit nejake taketo skupiny a do nich davat ludom co maju ten talent a zaujem pristup s diskusiou a pod..
chcem zalozit....internetovu stranku.. nieco podobne ako birdz,.. na tej stranke sa uz pracuje.. az na to za vlasnte tu su blogy a tam budu cisto iba albumy...chcely bsom to spravit koli tomu ze na tejto stranke si moc fotografov nevsimaju popri tom vel ludi tu ma na to talent a zhanam ludi co yb do toho isli so mnou..lbeo by som rada pomohla im mojimi skusenostami.. ale zasa naopak rada by som si vypocula kritiku druhych
2... to by nebol problem proste fotograf ako fotograf mas napady?? mas.. a rozvijat ich ti pomozu druhy ked to budu kritizovat.. proste postupom casu by sme sa mohli ajstretnut a navzajom si ukazovatnejake triky... a typi a tak
To je pravda.. ja osobne, nemôžem robiť reklamu tak napíšem len skratky tých serverov, ale ja osobne svoje fotky prezentujem na portáloch ako napr. da, HArt a podobne, kde ti radia poväčšine ľudia, ktorý sa foteniu venujú už dlho.. či už amatéri, ale aj profesionáli... ale tak určite to neni zlý nápad
5.. ja sa to snazim zalozit len koli tomu ze mam pocit ze hlavne fotografovia amteri sa boja svoje fotky ukazat chcem ukazat to ze mozno fotim iba rok.. ale fotky mozu byt dobre.. a tak dalej.. a chcem pristna to aky by bol zajuem.. teoreticky b mse mohli zacat s takym malym klubom:d tak by som to zatial nazvala .) a ozajpls nemozesm mi hodit tie linky ...(hod mi ich ako ts-ku)
mno toto leto zacinam aj ja blizsie pricuchavat k tajomstvu fotografovania, sice len s klasickou zrkadlovkou Practika, ale kazdy nejako zacina
fotografovanie ma bavilo vzdy, teda odkedy som dostala prvy fotoaparat...viacej od minuleho leta a toto som si povedala, ze zacnem aj s inym,ako kompaktom ale nvm, ci by som chcela prave svoje zaciatocnicke foto prezentovat na nejakom portali..musim sa este "vycibrit"
hmm jasne ludi.. ak chce dakto do tohoistdostat vstupenky stacia mi jeho nazory a bude vse v pohode teda ka chcedakto vstupit do clnstva :d ako sat len dobre vylovuje .. ale nie fakt funguje tu ts.. tak isto mam cas si pozret vase fotky.. aj sa s nimi spolocne o nich porozpravt..:-cize ichb oppista a tak) som tu pre vas
pridavam sa k vam .. takisto zbozujem fotografovanie .. mam aj brata aj kamaratov co sa tomu intenzivne venuju .. je to skvele .. a suhlasim s Vasimi napadmi .. su skvele ..
a nepoznate stranku deviantart.com? tam je milion sto fotografov, ja tam mam tiez par svojich prac, ocenila by som takisto nejaky koment » alternativesue.deviantart.com/...
nejak profesinalnejsie sa fotografovaniu nevenujem ale bavi ma to ako konicek a potesi ma vzdy ked sa mi podari fotka
momentalne brigadujem v kodaku tak som s fotkami v kontakte denne. s filmovymi fotoaparatmi je to tam hrozne, respektive, hrozne je to s filmami, ludia dnes nevedia fotit, mna az srdce boli ked vidim jake hrozne fotky, precenuju dosah blesku, nedrzia fotak pevne, maju setko rozmazane, alebo pritmave, ze ked to chcem zosvetlit tak sa horsi kvalita fotky niekolko nasobne. fotia oproti svetlu a potom sa stazuju ze tmave fotky ...
tymto chcem vyzvat vsetkych co fotia a davaju si potom urobit fotky - FOTTE PORIADNE, LUDI Z FOTOPREDAJNI NICI KED MAJU ROBIT NEPODARENE FOTKY !
boze no tomu sa hovori narcisizmus ale tak umenie je vsestranne : ale fotit sa s kazdej strany len ab ysom vedel ze kolko mam novych vyrasok a kolko mi zmizlo je dost blbe alebo dat sa vytlacit naha sak sa kazdy dden vidim v zrkadle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
fotografovanie ma bavilo vzdy, teda odkedy som dostala prvy fotoaparat...viacej od minuleho leta a toto som si povedala, ze zacnem aj s inym,ako kompaktom ale nvm, ci by som chcela prave svoje zaciatocnicke foto prezentovat na nejakom portali..musim sa este "vycibrit"
ale ako myslienka je to fajny napad
neviem pisat ale snad viete, co tym chcem povedat
nejak profesinalnejsie sa fotografovaniu nevenujem ale bavi ma to ako konicek a potesi ma vzdy ked sa mi podari fotka
momentalne brigadujem v kodaku tak som s fotkami v kontakte denne. s filmovymi fotoaparatmi je to tam hrozne, respektive, hrozne je to s filmami, ludia dnes nevedia fotit, mna az srdce boli ked vidim jake hrozne fotky, precenuju dosah blesku, nedrzia fotak pevne, maju setko rozmazane, alebo pritmave, ze ked to chcem zosvetlit tak sa horsi kvalita fotky niekolko nasobne. fotia oproti svetlu a potom sa stazuju ze tmave fotky ...
tymto chcem vyzvat vsetkych co fotia a davaju si potom urobit fotky - FOTTE PORIADNE, LUDI Z FOTOPREDAJNI NICI KED MAJU ROBIT NEPODARENE FOTKY !