matúš varujem ťa už si to nikdy nedovoľ, lebo veľmi zle dopadneš.
Práve si porušil totálne a najhoršie 2 Božie prikázanie:
Nevezmeš Meno Božie nadarmo!
Radšej na mňa si nadávaj koľko chceš! To ťa nezabije ale tamto áno.
Keby si teraz zomrel, tak kde by si skončil v nebi, alebo v pekle?
Ak zomrieš v stave smrteľného hriechu- t.z. ak si porušil čo i len 1 z 10 Božích prikázaní a nestihol sa sa zmieriť s Bohom, tak podľa učenia máš o večnosť postarané a čiže stráviš večnosť v pekle, ktoré je ako Sám Pán Ježíš hovorí tak hrozné, že ani nie sme tomu schopný uveriť! V opačnom prípade ak zomrieš zmierený s Bohom, tak ti gratulujem máš nebo. Ale pozor, priamo do neba sa dostane, len dokonalá bytosť podobná Bohu, takže s najväčšou pravdepodobnosťou ťa ešte pred vstupom do neba čaka veľmi bolestná očista menom očistec. V niektorej časti očistca sa trpí trocha ako v pekle. V súčasnej dobe sa očistcu žiaden človek nevyhne.
@martinm ahoj schvalne som si dal zalezat na tom , aby som to meno napisal zle , mena sa pisu s velkym pismenom na zaciatku a ja som to schvalne napisal s malim pismenom , cize jesus christ , a to neznamena v podstate nic
@martinm napadlo mi na základe tvojho príspevku, asi budeš vedieť - skús komentovať forum od @niklinka o gospelovej hudbe, myslím, že ty by si sa mohol vyznať, zatiaľ sa nenašiel nejako veľmi niekto, kto by jej vedel poradiť - uvítala by to (myslím)
a k téme - ja podľa toho, ako sa vyspím, keď si poviem, že dneskam budem humusák, bár nech mám aj celé gate mokré, keď si poviem, že budem čistý a slušný, budem ešte aj voňavý!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
to je taka otazka jak nevadi vam ze ked grcate mate potom cely den od toho spinave usta?
matúš varujem ťa už si to nikdy nedovoľ, lebo veľmi zle dopadneš.
Práve si porušil totálne a najhoršie 2 Božie prikázanie:
Nevezmeš Meno Božie nadarmo!
Radšej na mňa si nadávaj koľko chceš! To ťa nezabije ale tamto áno.
Keby si teraz zomrel, tak kde by si skončil v nebi, alebo v pekle?
Ak zomrieš v stave smrteľného hriechu- t.z. ak si porušil čo i len 1 z 10 Božích prikázaní a nestihol sa sa zmieriť s Bohom, tak podľa učenia máš o večnosť postarané a čiže stráviš večnosť v pekle, ktoré je ako Sám Pán Ježíš hovorí tak hrozné, že ani nie sme tomu schopný uveriť! V opačnom prípade ak zomrieš zmierený s Bohom, tak ti gratulujem máš nebo. Ale pozor, priamo do neba sa dostane, len dokonalá bytosť podobná Bohu, takže s najväčšou pravdepodobnosťou ťa ešte pred vstupom do neba čaka veľmi bolestná očista menom očistec. V niektorej časti očistca sa trpí trocha ako v pekle. V súčasnej dobe sa očistcu žiaden človek nevyhne.
U koho si nadobudol vzdelanie ? U jezuitov ?
Mna to len silno zaujima...
No offense
k téme - keď neoklepem tak jasné že hej :/ preto treba klepať, trieskať, naklepávať ako rezne, babám o čelo plieskať...
a k téme - ja podľa toho, ako sa vyspím, keď si poviem, že dneskam budem humusák, bár nech mám aj celé gate mokré, keď si poviem, že budem čistý a slušný, budem ešte aj voňavý!