ahojte chcela by som schudnút tak niečo okolo 8-10kg. Ak sa mi to podarí, budem veľmi šťastná. Kukala som nejaké diety ale o každej písali, že je nesprávna, lebo je nevyvážená a môže poškodzovať telo. Tak som sa rozhodla, že budem jesť zdravšie, jesť b
Ja momentálne chodím do fitka na jumping fit..Hodinku hopsáš na trampolíne,nezdá sa to ale dosť sa z toho chudne..Za týždeň som schudla 2kilá..Neviem či z nenáročných cvikov schudneš,mali by byť namáhajúce aby sipálila tuk...Ale šport tvorí len 50
@igorv , súhlasím s tým, že je to jeden z najefektívnejších prostriedkov ako stratiť tuk, ale pre 15 ročné dievča, ktoré nemá skúsenosti s cvičením ani dobrou stravou by som najskôr volila inú cestu..
btw, pohyb viac krát do týždňa a nie len že 15-20 minút. Dostať sa do aerobneho pásma a vydržať v tom. Piť veľa vody, sacharidy len komplexné, zvýšiť príjem bielkovín, veeľa zeleniny, už menej ovocia a dať aj pozor na to aké ovocie do seba tlačím... ak chceš napíš mi TS
@21mima04 chceš schudnúť silou vôle alebo čo keď nenáročné cviky ? Myslím si, že ak nechceš dietový jojo efekt tak začni športovať vymakáš si postavu aj svaly aj špeky aké jednoduché
@mouette ovsené vločky (alebo kľudne aj nejaké iné vločky: pšeničné, pohánkové, ryžové...), ryža(ideálne celozrnná), sladké zemiaky, celozrnné cestoviny, celozrnný chlieb(100%, nie také tie farbené karamelom)
Nenáročné cviky ?...koľko do toho dáš, toľko z toho aj dostaneš začni poriadne behať a snád si už dokážeš vygoogliť nejaký ženský tréning...je ich na nete milion aj od rôznych bikiny fitnessiek... či už začiatočnícke alebo pokročile tréningy...tam sa dozvieš viac než tu...
btw taká zlatá rada...ked už budeš chodiť do fitka tak hlavne necvič bočné brucho so závažím...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
» lmgtfy.com/?q=cviky+na+fit...
alebo ak si začiatočník môžeš skúsiť toto:
» www.aktin.cz/clanek/1526-30-...
btw, pohyb viac krát do týždňa a nie len že 15-20 minút. Dostať sa do aerobneho pásma a vydržať v tom. Piť veľa vody, sacharidy len komplexné, zvýšiť príjem bielkovín, veeľa zeleniny, už menej ovocia a dať aj pozor na to aké ovocie do seba tlačím... ak chceš napíš mi TS
Hlavne jednoduché sacharidy
a veľké množstvá čohokoľvek iného
ŽER
ZELENINU!!!!
A chudé mäso ak nemáš problém s požívaním živočíšnych mŕtvol
btw taká zlatá rada...ked už budeš chodiť do fitka tak hlavne necvič bočné brucho so závažím...