Chcem vediet aký produkt by som mohol pouzivat z dlhodobeho hladiska na dokladne precistenie organizmu.
Čo hovorite na chlorelu môže sa použivať aj z dlhodobého hľadiska nemôže dlhodobo spôsobovať zápchu lebo som čítal na jednom fóre ,že ju spôsobuje nemôže to uškodiť ľudskému organizmu .Ďalej som čítal,že je ju brat možne s zeleným jačmeňom alebo môže aj
ja uzivam zeleny jacmen aj s chlorellou, bratovi aj svagrinej to pomohlo, takze teraz skusam aj ja.. zatial to beriem tak mesiac, takze je este skoro na vysledky
existuje jeda voda volá sa že Zajačica a tá sa dáva, ak chceš detoxikovať organizmus, pripadne vylúčiť niečo v tvojom tele nepotrebné, tuším sa dá kupiť v lekárňach. aj keď som ju ja osobne ešte nepila, tak kamarat povedal, že mu pomohla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
chlorellu mozes mat hocijak dlho.
Ešte spätého so zdravím?
Ach bože, to je taký problém, keď už to dostávam na nejaký zahraničný trh, ten produkt premenovať, aby to neznelo ako choroba?
urcite aj detoxikuje a cisty crevny trakt..
obsahuje velke mnozstvo chlorofylu, vitaminov, mineralov, fytolatok, bielkovin , aminokyselin, nukleovych kyselin..
Doporucujem ludom ktory jedia nezdravo, vela varenych( o tieto latky obranych) potravin... ako doplnok k strave.