@3 to nie je o narocnosti. Ja som skromny clovek a dokazal by som vyzit aj z 20tisic mesacne (resp z takeho platu, aby som mal kazdy den na pivo), ale ak by bola moznost zbohatnut, tak preco nie?
Tenario: inak tych par miliard nie je az tak vela ked si vezmes. Nejake to letne sidlo na Malibu, v Orange County, Palm Springs, nejaka poriadna investicia (firma, fondy whatever) a miliarda je v prdeli ani nevies ako
na spokojny zivot mi staci tolko penazi aby som nemusel preratavat kazdu korunu.. hlavne nech su zabezpecene zakladne veci a aby som si mohol dopriat obcas par veci navyse ... ale pokial si na to dokazem zarobit tak mi nevadi ani mat hodzako velky majetok ... potom sa da realizovat kopa snov haluznych a riesit kopu zaujmov a zalub
Veľké prachy so sebou nesú aj prúsery
Jedine, že by o mne nikto nič nevedel. Taký pokojný miliardár niekde na brehu nejakého Novozélandského jazera. To bych' bral.
To je riadne hlúpa otázka... Podľa mňa sme každy chamtivy po peniazoch a chceme ich čo najviac. No chcela by som vydieť človeka, kt. by napr. vyhral jackpot a povedal by že chce z ních len 10% lebo on je skromný...Peniaze nás ovladaju...
@22 ovladaju lebo od narodenia sme od nich zavisly a ci by bolo ovocie alebo psenicie alebo zlato miesto toho, tak kazdy by chcel co najviac, lebo ludia maju v povahe ze su chamtivy, niekto viac niekto menej
@25 ovocie,pšenica...? Nie su platidlom... Otazka bola smerovana na peniaze. A ano...síce som to nepovedala priamo v predchdzajúcom príspevku, ale myslela som to tak, že všetci sú chamtivy...
@27 kedysi sa napr. vymeriaval majetok podla vriec psenice ci obilia, tiez som to povedal ako priklad toho ze je jedno ake platidlo bude, ze tych velmi chamtivych ludi ostane vzdy dost
tak aby som všetko zaplatila a zostalo mi toľko,aby som si ušetrila,alebo mohla ísť tak na dve dovolenky ročne,bola by som spokojná...
ale snívajte s nami...
chcem mať toľko peňazí aby keď pôjdem niečo kupovať som nemusela počítať či mi na to výjde..alebo keď budem kupovať oblečenie.. tak nebudem musieť pozerať na cenu ale na to či sa mi to páči..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Myslim, ze kazdy by bol spokojny, kebyze ma dost penazi...
Tenario: inak tych par miliard nie je az tak vela ked si vezmes. Nejake to letne sidlo na Malibu, v Orange County, Palm Springs, nejaka poriadna investicia (firma, fondy whatever) a miliarda je v prdeli ani nevies ako
A odkedy je "chcieť" vlastnosť?
Ale dosť sa bojím sám seba a mám obavy o svoje budúce konanie
odpoved je diskutabilne do ktorej kategorie to v tomto zmysle priradis
Jedine, že by o mne nikto nič nevedel. Taký pokojný miliardár niekde na brehu nejakého Novozélandského jazera. To bych' bral.
No ja si myslím, že to vôbec diskutabilné nie je, lebo "chcieť" proste nie je vlastnosť ...
"Toto je veľké, guľaté, modré, chcieť"
ale snívajte s nami...
Ja už som takže odpovedať môžem len tak, že bohatý chcem byť celý život aj naďalej.
Mám síce 27 rokov ale keby som bol vedel o tej možnosti ktorú som využil na zbohatnutie tak
by som mal bohatstvo už v 18.
Ak chcete byť aj vy bohatý tak ma kontaktujte na galo@galo.sk
Majte sa zatiaľ pekne a dlho nerozmýšľajte pretože čas už beží.