Ahojte chodím na doučovanie z chémie len moja učiteľka povedala že by som si mala zakúpiť učebnicu chémie že najlepšie pre gymnázia keďže by som rada išla na medicínu a keďže nechodím na gymnázium preto sa pýtam Vás, ktorá/é by boli najlepšie ? :/
@ayame Neviem ako ste to mali vy, ale ja mám skončenú chemickú školu a tam sme to mali pekne podelené tie učebnice...organika, anorganika, biochémia, analytika, fyzikálna chémia, atď ...
Z tych co su tu postnute, ta starsia od bloodypunk a nova tretiacka biochemia su dobre knihy
Aj Zmaturuj z chemie v tom riflovom obale ma slusne spracovanu vseobecnu a anorganiku
Vyslovene na medicinu Chemie v kostce ako material a robit modelove otazky do zosalenia
A ked mas o to zaujem nad ramec prpripravy na medicinu, normalne si zozen vysokoskolske ucebnice, Vseobecna a anorganicka chemia (pre farmaceutov) alebo anorganiku od Simu (STU, velmi dobra systematicka cast, ale poslednu tretinu knihy chape len Sima sam), organiku pre farmaceutov od Devinskeho atd atd
jop, tie staršie čo sme mali my na školách aj na chémiu a biológiu boli rozhodne lepšie ako tie novšie knihy... a je to tam parádne vysvetlené, vždy som všetkému pochopila, fakt odporúčam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ale učebnicu som použila za celý môj život asi 0x
a ani na hodine z toho nerobíme možno 4x sme ju využili
Aj Zmaturuj z chemie v tom riflovom obale ma slusne spracovanu vseobecnu a anorganiku
Vyslovene na medicinu Chemie v kostce ako material a robit modelove otazky do zosalenia
A ked mas o to zaujem nad ramec prpripravy na medicinu, normalne si zozen vysokoskolske ucebnice, Vseobecna a anorganicka chemia (pre farmaceutov) alebo anorganiku od Simu (STU, velmi dobra systematicka cast, ale poslednu tretinu knihy chape len Sima sam), organiku pre farmaceutov od Devinskeho atd atd