Zdravím vás, potreboval by som pomôcť, teda skorej poradiť. Neviete niekto o nejakej odbornej stránke najlepšie v slovenčine o "chémii"? CAS mi tu nepíšte...v tom sa nevyznám totálne Napr. som potreboval zistiť nejaké informácie o H2S a nie a nie nič n
a ake "nejake" informacie chces napriklad, lebo o latke ako H2S je to siroky rozsah. na wikipedii su podla mna dost odborne clanky aj s externymi odkazmi ale hlavne v anglictine. ale ked uz chces clanky z roznych vyskumov a studii tak na » www.sciencedirect.com/... , su spoplatnene, tak by si sa musel prihlasit z nejakeho skolskeho pocitaca kde to maju predplatene. pri skutocne odbornych clankoch na slovencinu zabudni, lebo aj ked sa robia na slovenku vyskumi tak su vysledky prezentovane drvivou vacsinou v anglictine .
ide o to že ja protrebujem H2S na semestrálku urobiť a docentka mi povedala že na wikipediu nech rovno zabudem potrebovak by som tam nejaké dobré informácie napr: súčiny rozpustnosti pri oxidácií halogenidmi, deionizáciu adť...čo na wikipédií nenájdeš....tam máš skorej také stredoškolské....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
česky snáď vieš