mam k tomu dost specificky postoj. povedal by som, ze prsia mam vo vseobecnosti radsej, no na druhej strane, ked si vezmeme "extremne" situacie, viac sa mi paci baba, ktora ma nejaky zadok a ziadne kozy nez opacne.
Vždy ma vedia pobaviť takéto otázky ako z nejakého pánskeho magazínu mimochodom,v jednom dal týpek najlepšiu odpoved zo všetkých,ktorú už asi nikto neprekoná: Najlepšie sú kundy,lebo je s nimi najviac zábavy a nie sú medzi nimi takmer žiadne rozdiely
A čo sa týka môjho názoru,preferujem ženy,čo sa mi celkovo vizuálne páčia a upútajú môj záujem šarmom a osobnosťou,nemám špecifickú náklonnosť k jednej časti tela,mojim fetišom je iba iskra osobnosti a energie,ktoré daná osoba vysiela
skúmal by som, či vie variť, prať, piecť, žehliť, vlastni vodičák, má vzťah k deťom a je poriadkumilovná....
krása a pekné vnady su dočasné a čo potom....
Ja som len prisla oznamit, ze ako lata, co travi svoje narcisticke chvilky ibzeranim vlastneho zadku v zrkadle, si budem chodit do tohto fora dvihat ego. Takze prajem vsetkym diskutujucim aspon tak pekny den, ako mam ja
@19 to je síce zlaté, ale ono to tu bývalo už od dávnych vekov, nevravím, že len teraz... Ďalej, netráviš tu až toľko času a nepozeráš všetky fóra, takže je v porádku, že nepamätáš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A čo sa týka môjho názoru,preferujem ženy,čo sa mi celkovo vizuálne páčia a upútajú môj záujem šarmom a osobnosťou,nemám špecifickú náklonnosť k jednej časti tela,mojim fetišom je iba iskra osobnosti a energie,ktoré daná osoba vysiela
krása a pekné vnady su dočasné a čo potom....