Chlapi, ako sa správate k babe, keď Vám na nej záleží?
Zaujímalo by ma, cez aké maličkosti v chovaní si môže žena všimnúť, že mužovi na nej záleží Myslím úplné drobnosti....A kedy ste ochotný to žene povedať- hneď, či až po čase????
A aj protipól, cez aké maličkosti si môže žena všimnúť, že mužovi id
@darkkizz zaujímavý pohľad,ale je to zložitejšie,,,,,on je totiž ,,schyzofrenik" od prírody - čiže blíženec, a to sú ľudia, u ktorých nedokážem prečítať čo si myslia, keď konajú tak ja len tak,aby som si niečo zle nevysvetlila
lubim ju, davam jej pusinky, chcem s nou byt a proste som k nej mily, dobry a chcem sa s nou pozerat rovnakym smerom. Chcem ju drzat za ruku a neopustim ju kvoli ziadnej inej, neurobim nic co by jej ublizilo a rad ju vypocujem, ked ma problem,poradim, chcem byt jej kamos, priatel a zaroven milenec.
@cicinqa to celé. Podvedome som vedela že to je iba o sexe. Aj keď nie na jednu noc ale proste čisto vzťah o sexe. Ale hľadala som niečo čo by mi dokázalo že mu proste na mne záleží. Ale bohužiaľ.
@darkkizz to ma mrzi no ale ide o to, že kvôli sexu by sa asi ťažko vrátil po pol roku,,,,,či? je to chalan, ktorý nemá problém zohnať novú babu na sex kdekoľvek ...... navyše sme od seba aj dosť ďaleko.....hmmmmm
@cicinqa tak detaily už neviem, tak to sa asi ťažko vyjadrím. Keby som vedela okolnosti možno by som to brala inak. Vyjadrila som sa iba čisto k tomu čo si napísala
@darkkizz jasne chapem keby som tu mala písať okolnosti, tak som tu do rána ale máš pravdu asi, prestanem v tom vôbec čokoľvek vidieť a ak mu na mne naozaj záleží, tak už ma odísť znova nenechá
@mrnesmely mas pravdu, som dievca, teda uz asi zena, a ano som aj naivna......a nemysli si, ze mi to vyhovuje - nevyhovuje, ale tak som sa proste narodila,,,,,moja naivita spočíva v tom, že to čo dávam druhým akosi čakám nas5....nedokážem veci robiť so skrytým úmyslom, vždy som úprimná a dosť ma bolí, keď zistím, že niekto ku mne nebol....preto som sem dala tú otázku, chcela som prosto poradiť....aspoň trocha.....nemusis konstatovat, ze som naivná, to je tu asi každému jasné..... aj mne,ale čo narobím,keď som sa narodila s vlastnosťou, že sa snažím v každom vidieť to dobré a dať každému šancu....hmmmmm hluposť ja viem....
@mrnesmely co ja viem, ci ste hovada? ja si napriklad zivot bez vas neviem predstavit.....aj ked ma niekedy pekne seriete, ale to aj my vas neuznavam zensku rovnopravnost s muzmi.....muz a zena sa maju doplnat, nie sa rovnat....ale to uz je ina tema a toto je len moj nazor
@cicinqa ale k veci. viem si živo predstaviť že tak ako sa chová ten potrat k tebe, by som sa choval aj ja k dievčaťu čo sa mi síce páči ale nemilujem ho. len škoda že ja som toho neni schopný.som skrátka menšie hovado ako on. o trochu
otázka znie či aj tebe to tak stačí. mne by to bolo málo. keď vzťah tak už full.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
@cicinqa to celé. Podvedome som vedela že to je iba o sexe. Aj keď nie na jednu noc ale proste čisto vzťah o sexe. Ale hľadala som niečo čo by mi dokázalo že mu proste na mne záleží. Ale bohužiaľ.
otázka znie či aj tebe to tak stačí. mne by to bolo málo. keď vzťah tak už full.