@burble nemam sajny, ale z vlastnej skusenosti sa mi pinzetou nevyplatilo
@lovinme to je zmes cukru, vody a citrona myslim, da sa to spravit aj doma, ale neskusala som, tak neviem, na nete sa daju najst vselijake recpety nato, ale predavaju to urcite aj ako hotove, pripadne ti to mozno spravia v nejakom salone. depiliacia tym je vraj lepsia ako voskom lebo je to prirodne, vraj setrnejsia k pokozke a trochu menej to boli, ale to len vravim, co som citala
@n0win0u by si sa divil ale nie kazdemu by to vadilo, napriklad ja pred rokom o takomto case este som mal zvyk pocas filmov trhat si fuzy z brady a pod nosom, stacil serialovy maraton a som sa skoro oholil komplet na brade jeden chlp po jednom...a potom ked uz nebolo co, zacal som si trhat z nosa a to uz bola ina palka takze myslim, ze dole by tiez nebol problem
@moonbeam ako dobre, na brade si niekedy aj ja odpinknem a tam to boli dost, mi ale nehovor, ze z gul by si si z nudy len tak pri filmiku trhenkal chlpy
@normane humusné lemry? niekedy som to nemala... a stalo sa... každá žena má v sebe aj mužské hormóny, ak o tom nevieš... je to prirodzené a bežné... zas o kroch sa nebavíme... nejdem si odstrániť džungľu pod pupkom moje nervy... ale keď toto píšeš, to potom nemáš toho veľa v hlávke
a ja som zas počula niečo o depilačných krémoch, vraj je to aj na to dobré, nanesiete, necháte pôsobiť, a zotriete, vraj bezbolestné a účinné, ale už sama neviem, kde som to čítala... potrebujem niečo, čo mi tie chĺpky vyžere do tla, nech je pokoj
@lilta depilačný krém neodporúčam, ta tie chĺpky akoby "roztopí" alebo rozleptá, a hlavne ja mám medzi tými tmavými aj normálne svetlé ktoré neodstraňujem, tamtým by si dala dole všetko a čo by ostalo by bolo strašne strašne divné (btw ja som si depilačným krémom raz spálila podpazušia, ááááu)
@tommyhot joj, chlopi, šak chĺpy v nose nevidno, či? a predsa sú tam pre niečo, tých by som sa extra nezbavovala, zachytávajú bacilky z vonkajšieho prostredia
@neoriginalna chcela som aj niečo bezbolestné, lebo ja veľa toho nevydržím :/ a aj pinzetou som to skúšala, ale to je na dlho a bolí to, a mám červenú pokožku potom, a kým sa zregeneruje zas sa chĺpky objavia...
@lilta by si sa cudovala.. mne trcali z nosa uz ked som mal 15-16... velke hnusne cierne chlpiska.. a ja ich nepotrebujem, robim si pravidelne Jala Neti
@lilta skus to IPL svetlom. Vysledky prichadzaju sice az po cca 3. sedeni, no cena nie je vysoka a je to bezbolestne. Jedna znama to robi som si akurat spomenul.
@lilta ty si zozen cisla a v pondelok volaj a informuj sa... Keby viem, ze byvas niekde tu poblis 25-30km, tak by som ti cenu aj cislo dal.... mal by som aspon dobry pocit, ze som dohodil job
@uggla no má sa ísť asi nejak 3-6 krát, ale vzdala som to pred úplným efektom. Musíš mať naozaj dlhé tie chlpy, aby to odstrelilo tú cibuľku a to je neúnosné pre mňa.
@lovinme tak mesiace nie, ale podstatnú časť po niekoľkom raze už budú riedke a len tie tuhé naozaj budú potrebovať ďalší zákrok, čiže čím ďalej tým menšie množstvo. Na nohách to bolo počas leta moc, ale bikiny a podpazušie sú superko
Ja si to normálne epilátorom prebehnem a mám pokoj. Ale inak vyššie spomínaná cukrová pasta je geniálny vynález! Keby mám na to nervy tak si tým depilujem všetko, vydrží to dlho, je to príjemné a dokonca to veľmi dobre chutí
Akurát že taký manták ako ja sa s tým celý zagebrí a potom som celá lepkavá takže ostávam pri epilátore
@lilta to je bezbolestne to je krem, ktory si nanesies a po nejakych 8 minutach zotries najlepsie latkovou vreckovkou. ono to tie chlpky rozpusti akurat ze to strasne smrdi
@normane heh, ale viac testosterónu sa nerovná len viacerým alebo tmavším chlpom, ale aj väčšiemu apetítu na sex Radšej budem chlaptá, ako frigidná a hladunká
@neoriginalna mne by opilca viac uškodila, ako pomohla, mám citlivú kožu :/
@tommyhot no, podľa mňa, ak má chlap obočie "preriedenia-hodné" tak je fajn, keď si z jedného urobí dve obočia Nehodnotila by som takého chlapa hneď ako metrosexuála...
Ja to odfarbujem. Holiť žiletkou neodporúčam - tie hnusoby mi začali rásť až keď som bola raz nútená si to okolie pod pupkom oholiť.
Možno niektorí z nás nevedia, že v každom ľudskom organizme sa nachádzajú ženské i mužské hormóny. Problémy vznikajú vtedy, keď dochádza k ich nerovnováhe. Prejavy väčšieho množstva testosterónu u žien sú zvýšené ochlpenie tela, a to aj na netypických miestach, akné a škaredá pleť, nervozita, vynechávanie menštruácie, problém otehotnieť.
Ak máte pocit, že sa to týka aj vás, navštívte odborníka. Väčšinou pomáha predpísanie hormonálnej antikoncepcie či podobných liečiv s obsahom ženských hormónov. V určitom období ženy môžu byť androgény pre ňu prospešné. Najmä po menopauze. Aj dámy v zrelom veku si želajú aktívne pohlavne žiť a práve testosterón im pomôže znovu naštartovať ich sexuálnu túžbu."
@fleur1301 no, človek by sa rád cítim zovňajšok ako žena, popravde, a keď si to trham s pinzetou veľmi to boli, mám zbytočne červené brucho, hrôza... a na moje sklamanie nemám tam ani 5 chlpov, proste ma to štve a vytáča zároveň, že by som ešte aj také chlpy riešila... a leto prichádza... môj frajer ma bere takú, aká som, tu ide skôr o mňa, že sa chcem cítiť lepšie, ale zase nemám ani toľké financie na laser alebo veet krémy, ktoré stoja necelých 14 eur na pár použití... naozaj sa už zbláznili s tými cenami!!!!
@mayben no si predstav, že som skúšala, ale nepomáha už nič...
@lilta opakujem znovu - odfarbi si ich. Kúp si akúkoľvek blond farbu (trvácnu) a odfarbi si to. Ak máš napr aj na rukách alebo nad perou, tak zabiješ viac múch jednou ranou Vydrží to celkom dlho. A taká farba (dajme tomu palette) stojí 2 až 3€ - to nie je taká tragédia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
alebo sa proste nezbavujem. ako kedy.
inak pinzetou, keď sa nudím.
som citala ze depilacia cukrovou pastou je fajn, vraj potom chlpy pocase uplne zmiznu
@lovinme to je zmes cukru, vody a citrona myslim, da sa to spravit aj doma, ale neskusala som, tak neviem, na nete sa daju najst vselijake recpety nato, ale predavaju to urcite aj ako hotove, pripadne ti to mozno spravia v nejakom salone. depiliacia tym je vraj lepsia ako voskom lebo je to prirodne, vraj setrnejsia k pokozke a trochu menej to boli, ale to len vravim, co som citala
ked si predstavim, ze by som si to mal vytrhat pinzetou. tak by som sa asi obesil radsej O_o
a z nosa, tiez si dobre ufo veduci
a ja som zas počula niečo o depilačných krémoch, vraj je to aj na to dobré, nanesiete, necháte pôsobiť, a zotriete, vraj bezbolestné a účinné, ale už sama neviem, kde som to čítala... potrebujem niečo, čo mi tie chĺpky vyžere do tla, nech je pokoj
@n0win0u aj ja si trham chlpy z nosa.. neboli to, len mi z toho slzaveju oci... vlastne ja som metros pojebany, ja si aj obocie trham
@lilta depilačný krém neodporúčam, ta tie chĺpky akoby "roztopí" alebo rozleptá, a hlavne ja mám medzi tými tmavými aj normálne svetlé ktoré neodstraňujem, tamtým by si dala dole všetko a čo by ostalo by bolo strašne strašne divné (btw ja som si depilačným krémom raz spálila podpazušia, ááááu)
@n0win0u a ono to vlastne vôbec až tak nebolí!
@burble jj urcite, este aj prijemne to nakoniec bude
@moonbeam ved a pupok zvladas ? ved po pamati mozes !
@n0win0u no, keď sa nad tým tak zamýšľam....závisí od individuálnych preferencií každého človeka!
@lilta prirodzenosť proste! raz budem mať také
potom preklikaj par odkazov a dvihni telefon.
Som chlap, ktori sa na tvari holi len sviatocne, skracujem strojkom, neviem naco by som mal vediet tuto cenu.
dakovat za navedenie na spravnu cestu nemusis.
inak najrychlejsie je prebehnut normálne hol.strojcekom elektrickým,aj ked ako vidis vyssie nie kazdemu to sadne.
ja ked raz vyrastiem a budem bohata,tak pojdem na laser! neznasam to (okrem vlasov a obočia no )
poprípade laserová epilácia, najvyššia spokojnosť
Akurát že taký manták ako ja sa s tým celý zagebrí a potom som celá lepkavá takže ostávam pri epilátore
no problem. ja som si za mladších čias aj nohy pinzetou epilovala a to bolo horšie než tých 5 pupočných chlpov
kujeeem
a keby si ich tam aj mala stale, komu to vadi?
ci frajer kontroluje s lupou???
@neoriginalna mne by opilca viac uškodila, ako pomohla, mám citlivú kožu :/
@tommyhot no, podľa mňa, ak má chlap obočie "preriedenia-hodné" tak je fajn, keď si z jedného urobí dve obočia Nehodnotila by som takého chlapa hneď ako metrosexuála...
Ja to odfarbujem. Holiť žiletkou neodporúčam - tie hnusoby mi začali rásť až keď som bola raz nútená si to okolie pod pupkom oholiť.
"Ako sa prejavujú mužské hormóny v ženskom tele?
Možno niektorí z nás nevedia, že v každom ľudskom organizme sa nachádzajú ženské i mužské hormóny. Problémy vznikajú vtedy, keď dochádza k ich nerovnováhe. Prejavy väčšieho množstva testosterónu u žien sú zvýšené ochlpenie tela, a to aj na netypických miestach, akné a škaredá pleť, nervozita, vynechávanie menštruácie, problém otehotnieť.
Ak máte pocit, že sa to týka aj vás, navštívte odborníka. Väčšinou pomáha predpísanie hormonálnej antikoncepcie či podobných liečiv s obsahom ženských hormónov. V určitom období ženy môžu byť androgény pre ňu prospešné. Najmä po menopauze. Aj dámy v zrelom veku si želajú aktívne pohlavne žiť a práve testosterón im pomôže znovu naštartovať ich sexuálnu túžbu."
"Mužský hormón: naštartuje ženské telo!
Čo urobí testosterón v ženskom tele? Zvýši libido a hlavne starším ženám dokáže otočiť "ručičky hodín zase späť"!
Vedci dokázali, že vysoké dávky mužského hormónu testosterónu, podávané ženám po menopauze, značne podporili ich záujem o sexuálny život. "
@mayben no si predstav, že som skúšala, ale nepomáha už nič...
tak to je potom bieda :/