@popeyka aj ked musim povedat ze tohto roku presla skola pomerne velkou organizacnou zmenou zrusilo sa blokove vyucovanie ale kedze tento rok som v zahranici neviem povedat ci to funguje lepsie ako predtym
@kaylee ....mne sa ta skola pacila ... mozno je to uhol pohladu ze tam uz nie som ale ver mi vyska je sto krat tahsia ako hociaka skola a lewis ma podla mna pripravil dostatocne na to aby som tu medicinu aj vystudovala a uspesne skoncila no a @popeyka poviem ti tak jedno je to fakt uhol pohladu kazdy poklada za dovlezite nieco ine a ak chces vediet dobre po anglicky byt precizna a dokazat sa sama ucit ,pozriet sa na veci z ineho uhlu pohladu a podbne urcite chod ..a ak chces vediet ako to naozaj je v stredu je DOD
@kaylee povedala som z urciteho pohladu ...nepovedala som ze si to ty povedala ale to je mylsim ze jedno . Taktiez si mylslim ze ked stej skoly odidies uvodomis si v com bola dobra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov