Na základke áno, ale po tom, čo mama postrácala papiere, čo na združení dostala a mne tým narobila problémy, som jej vyslovene zakázala chodiť mi na ne :ehm:
No kvoli mne nebolo treba ale na zakladke zvykli uz teraz su moc lenivi sa kvoli tomu trepat tu pol hodinu aj ked no raz za cas (rok asi)
ale zo vsetkeho im donesiem tie zdrapy a nech si s nimi robia co chcu alebo poniektore uz mozem sama vypisat a ani nevedia ale netrapi ich to moc...len to co maju platit im davam tak sa to robi nie?
No možno do 4 triedy základnej školy. Potom som si to výsostne neželal, neinformoval som ich o rodičku a v škole som povedal, že sú pracovne vyťažený. Lebo furt chceli len žalovať na mňa
@alexxisx6 Tak bol som na základnej potom som dostal rozum Ale tak vplyv partie a nezhody doma mali na tom dočinenie
Keď som fakt ako v 6 ročníku začala v septembri škola a bez toho aby o tom niekto vedel som si predĺžil prázdniny o 2 týždne Zohnal si pečiatku od lekára, ospravedlnenky predával a tak a to som bol 11-13 ročný fagan
A dosť to šlo so mnou dolu vodou až v 14 som sa polepšil oveľa
Na zakladnej ked bolo rodicovske tak mama chodila, i ked neviem naco, lebo som mala jednotky, max. dvojky..
Na strednej sme mali tak pribrzdenu ucitelku ze rodic si radsej rozmyslel ci sa mu chce tam stracat cas casom uz ani ziadne nezvolavala
Ona bola inak super, dalo sa jej doniest aj ospravedlnenku z patologie a ona by ju uznala
na základke som bola este normalna, to chodili.
na strednej som im rodicka zatajovala a nechodili, velakrat im však volala moja triedna a nakladala na mna, tak vtedy dosli
na zš áno, na strednej si pamätám, že raz určite bola, lebo som potrebovala, aby mi vybavila skoršie odchody z posledných hodín, aby som stíhala autobusy, bo som to mala ďaleko domov ale viac už asi nebola, lebo sme to mali proste ďaleko
1-2x krát do roka išli, raz som na jedno rodičko sadol aj ja, že však nebudem čakať v aute a to bol skôr fail.. bolo pred stužkovou a na odpovede som tak zostal viacmenej sám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale zo vsetkeho im donesiem tie zdrapy a nech si s nimi robia co chcu alebo poniektore uz mozem sama vypisat a ani nevedia ale netrapi ich to moc...len to co maju platit im davam tak sa to robi nie?
Keď som fakt ako v 6 ročníku začala v septembri škola a bez toho aby o tom niekto vedel som si predĺžil prázdniny o 2 týždne Zohnal si pečiatku od lekára, ospravedlnenky predával a tak a to som bol 11-13 ročný fagan
A dosť to šlo so mnou dolu vodou až v 14 som sa polepšil oveľa
nikdy mi nič neprišili.
Na strednej sme mali tak pribrzdenu ucitelku ze rodic si radsej rozmyslel ci sa mu chce tam stracat cas casom uz ani ziadne nezvolavala
Ona bola inak super, dalo sa jej doniest aj ospravedlnenku z patologie a ona by ju uznala
na strednej som im rodicka zatajovala a nechodili, velakrat im však volala moja triedna a nakladala na mna, tak vtedy dosli
prípadne len zavolala