nikdy to nerobím. Na to aby sme sa rozišli porvý krát sme museli mať dôvod a myslím, že je logické ak poviem, že durhý krát by mi začalo vadiť znova to isté ako predtým. Nebodaj sa dať znova dokopy s niekým kto mi ublížil..hnus
Viackrat nie. Ked to cele zajde az na uplny koniec, neverim ze by zrazu vsetko fungovalo inak. Zmeny a sance musia jednoducho prichadzat priebezne a skor.
Ja som v mladosti chodil s jednou kočkou 6x.Vždy sme sa rozišli, pretože sme si našli iných partnerov a po rozchode s nimi sme sa zase dali dokopy.Nikdy som to neľutoval a dobrí kamaráti sme stále.Celé to trvalo pár rokov a bolo to fajn.
Keď tak nad tým premýšľam, spravila som chybu. Vlastne, ešte stále ju robím. Pri ňom zabúdam na všetky svoje zásady, na to, že len pred rokom som sa zaprisahávala, že sa s nikým nedám dokopy na druhýkrát...a dokonca nielenže som sa s ním dala dokopy na druhýkrát, ale aj na tretí a teraz mu dávam ďalšiu šancu- štvrtú za tých sedem mesiacov čo sa riešime... Sama tomu nechápem, rozum mi hovorí- "si krava" ale ja to aj tak spravím. pri ňom robím stále tú istú chybu- uverím mu a on ma zraní... :/ Sama si ubližujem a ja to viem... Možno sa raz spamôtám- len aby už nebolo neskoro... :/
@karin147 chodila, bohužiaľ to bola chyba z mojej strany že som to dopustila.....brali sme ten vzťah odlišne.....on bol zamilovany ,,po uši", chorobne žiarlivy ale mne ked sa otvorili oči som to chcela ukončiť, no na jeho naliehanie som sa vzdala mojho rozhodnutia a takto sa to vlieklo par krat až to vyhrotilo do takej hadky že dnes sa neznášame a jeden druheho by sme pohladom zabili....
Áno, s jedným človekom to tak bolo. A koľkokrát to bolo? Neviem a počítať sa mi to naozaj nechce.
Mala som kurevsky divné pocity, hnevala som sa na seba, ale bola som zaľúbená a jebnutá. Chvíľku to bolo fajn, ale potom to bolo znova o tom istom. Vedela som, ako to dopadne, ale komu niet rady, tomu niet pomoci.
Áno, s tým s ktorým chodím teraz...Čo už, som zaľúbená a naivná tak som mu dala druhú šancu aj keď teraz to začína byť také divné...Ktovie či som urobila dobre, uvidíme
nie a popravde si to ani neviem predstaviť ale kamarátka mala také 2 stálice cez prázdniny jeden a cez školský rok druhý, potom niekedy v októbri zase ten prvý a na vianoce druhý a teraz zase ten prvý
hej bola mesiac prestávka a potom sa mi šiel zase dvoriť a klakol si na kolená a vravel že už nebude piť už nebude toto a tamto a že bezomna nie je nič a také halušky mi trepal do hlavy a ja sprostá som mu uverila..nie je to dobrý nápad sa z niekym dávať dokopy keď to už raz neklapalo tak to ani potom klapať nebude
hej stalo sa mi to naivne som si vtedy myslela, že sa dotyčný zmenil a poučil, ale zbytočne.... odvtedy sa snažím takýmto možnostiam vyhýbať... spravil to raz, spraví aj druhý....
nestalo sa mi to,ale myslim si ze je to vpohode..urcite ... ...mozno ste si potrebovali len dat prestavku a cez tu prestavku ste prisli na to ze sa potrebujete
Hej chodila...Nevydržalo to sice moc dlho...Bolo to take ine, ked si to tak vezmeš, že vieš, prečo si sa s niekym rozišla, a zrazu s nim začať chodit odznovu, už to nebude také ako predtým...
hej dva roky sme sa rozišli- schádzali a furt dookola...bolo to skrz trávu a podobné blbosti...po každom rozchode mi daroval ruže, listy, plyšových mackov a nikdy som tomu nevedela odolať....blbé dievča ale takú chybu som už našťastie nespravila
Ano... teraz s ním chodím šiesty krát.. No... lebo vždycky ma požulo a zrazu som chcela byť volná,ale zároven som endokázala byť bez neho.. teraz napsosledy sme mali rok prestávku.. a už som si myslela že ej to naposledy no stačila jedna chata a bolo A zakazdým je to lepsie a lepsie.
Áno, ale je to podľa mňa zbytočné. Raz a stačilo NIKDY viac Keď to raz skončí tak nech to skončí úplne, alebo vôbec. Si myslím, že ak sa majú dvaja radi tak sa len tak kvôli hlúposti nebudú rozchádzať a schádzať zase späť, alebo má na to niekto iný názor?
boli sme spolu chvíľku, rozišli sa, ignorovali sa a keď sme sa seba zase narazili, zistili sme, že náš vzťah ešte má pokračovať a teraz sme spolu a je to oveľa lepšie
Ja som si vždy hovorila, že sa to mne nemôže stať. A kde som skončila? Po troch mesiacoch vzťahu, mesiac pauza. Potom som ho uľútostila a zas sme boli spolu, mesiac. Potom som nadávala, že ja sprostá krava, ako som si to len mohla myslieť, že to bude iné. Že sa naozaj zmenil.
Následne na to som si povedala, že sa to už naozaj nikdy, ale nikdy v mojom živote už nestane. A raz mi zavolal, ja som to vo svojej slabej chíľke zdvihla. A bolo! Opäť spolu a zas len na mesiac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
ale akoze bola to picovina a on je kokot
no a s tým posledním s ním sme to tiež zo štyrikrát skúšali
Ale to bolo také. Druhýkrát sme sa dali dokopy a ten druhýkrát sme boli spolu len týždeň, z čoho sme sa videli len raz.
Mala som kurevsky divné pocity, hnevala som sa na seba, ale bola som zaľúbená a jebnutá. Chvíľku to bolo fajn, ale potom to bolo znova o tom istom. Vedela som, ako to dopadne, ale komu niet rady, tomu niet pomoci.
Jedno z pravidiel, "nevstupis dva krat do tej istej rieky"...
(Ja viem, ze to "Herakleitos myslel inak... Ale ja to myslim presne takto )
Následne na to som si povedala, že sa to už naozaj nikdy, ale nikdy v mojom živote už nestane. A raz mi zavolal, ja som to vo svojej slabej chíľke zdvihla. A bolo! Opäť spolu a zas len na mesiac.
Hm, odvtedy som ho ani nevidela. Nevadí mi to