Nie ,neľutujem v 15-tich som mala problém s výberom SŠ , nevedela som čomu sa chcem venovať a aj tak chcem ísť na VŠ Ale niekedy mám také chvílky ,že by som sa na to najradšej vykašlala
Ľutujem. Teda, ľutujem to, že som nemala moc na výber, podľa mňa je lepšie vedieť aj niečo robiť, lebo ak nezvládnem VŠ tak som v keli. Ale nie je tam až tak zle...
lutujem, no vtedy som netusila co s mojim zivotom dalej, co chcem robit ... ale zas, v niektorych oblastiach mi gymnazium vela dalo ale teraz na vyske mi toho vela chyba (co by som uz mohla vediet vyuzit a mat to studium o to lahsie)
Neľutujem, lebo ani po roku na gympli ma nenapadá žiadna iná lepšia stredná škola Ale možno by som nešla na bilingvu, ale to mám len niekedy také chvíľky, ked mám pocit, že po anglicky nezvládam ani základy
Ale ono to v podstate ani nebol môj výber, v deviatich rokoch som o stredných školách vedel gulové. Ale mal som rád matematiku, asi 300 metrov od nás bol gympel s 8ročnou triedou zameranou na matiku, takže mi to ako niečo, čo vymysleli rodičia, nemohlo nevyhovovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
(okrem faktu, že ak sa mi nepodarí bakalár, tak som dosť v keli, ale to je moja vlastná súčasná neschopnosť
Akurát ľutujem, že som nešiel na 8-ročný.
@annienkabublinka sa ti nečudujem, ja by som na tú vašu poslal hygienu, o siedmej ešte neviem ako sa volám :o
Ale ono to v podstate ani nebol môj výber, v deviatich rokoch som o stredných školách vedel gulové. Ale mal som rád matematiku, asi 300 metrov od nás bol gympel s 8ročnou triedou zameranou na matiku, takže mi to ako niečo, čo vymysleli rodičia, nemohlo nevyhovovať.