občas a ak tam zavítam, tak si niečo požičiam a potom mám tu knihu doma vyše rok, niekedy aj dva roky velebím našu leopoldovskú knižnicu za to, že mi toto toleruje
ale u nás majú furt to isté. ešte také staré knihy ktoré si máti požičala pred 15 rokmi. nové si schovajú pod pult a dávajú len tým riťovlezcom. hlavne že majú druhý diel a prvý neexistuje u nich. sú pošťukané obe tie knihovníčky. by som ich vyrazila!
Chodila som, pravidelne, ale momentálne nemám čas na čítanie a po mojom poslednom výstupe (musela som zaplatiť vyše 8€ za 10 kníh), tam dlhšiu dobu ani nepôjdem radšej, lebo to už sa nedoplatím. Ak tak by som tam šla, keby som potrebovala nejaké knihy do školy, ale keďže my nemáme povinné čítanie, tak v dohľadnej dobe nič Navyše je to "ďaleko"
iba ked to po nas v skole chcu...ale nemam to rada lebo nakoniec si obsah knihy aj tak stiahnem, knihu bud stratim alebo nevratim vcas nehovoriac o tom ze sa mi tam strasne nechce vracat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Knihy si požičiavam, len keď nie je vyhnutia.