raz sme v Chorvatsku isli hladat musle na taku odlahlu plaz. Hovorime si,ze tam nikto nechodi,tak este nebudu vyzbierane. ponorila som sa teda s okuuliarmi a snorchlom a skoro som zinfarktovala, ked som pred sebou uvidela take tri biele hnusne zadky kuknem dalej, a bolo tam tych zadkov cim dalej, tym viac! Potom aj z predu, narazila do mna taka slizka babka. Hovorim si : no doriti! Po tomto stresujucom zazitku uz niikdy viac
inak je aj dost pravda ze na dnesne nudaplaze uz nechodia zeny ala Pamela Anderson ale stare babky a zeny okolo 50,60 rokov mladych je tam velmi malo...
Je to jediné miesto kde vám nikto nebude závidieť oblečenie. Na mne jediné biele miesto je na ruke po hodinkách.Chodím tam kde je malá pravdepodobnosť stretnúť niekoho známeho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Nie, ani nebudem a ešte som na to malí.
inak je aj dost pravda ze na dnesne nudaplaze uz nechodia zeny ala Pamela Anderson ale stare babky a zeny okolo 50,60 rokov mladych je tam velmi malo...
(blee)
a inak jeden z nudaplaze bol v tv...