Koľká takáto anketa to už je? Nie je ti tak trochu známy @mmartin10 , zhodou okolností tiež dieva podľa profilu, píšuci v mužskom rode, podľa uvedeného nicku na pokeci má 19 a neustálu potrebu riešiť, či sa vyzuť alebo nie.
Dokážem tolerovať neuveriteľné množstvo vecí, ale toto nie.
ale doma ani moc nie - vadi mi asi, ked sa mi lepia smietky z koberca alebo podobne na chodidlo...lebo doma mam pocit, ze som cisty...ked som ale vonku, tak rad chodim bosy - tam mi spina nevadi, lebo v momente ked idem naboso, som si vedomy, ze nohy budem mat riadne spinave, takze to neprekaza. rad chodim bosy v lete, aj cez mesto dakedy tak idem
ked ma niekto rad bose noéhy a ich zboznuje je to footfetish, ci u báb alebo chalanov, vonku na boso po chodníkoch nechodím sú tam pluvance a všeliaké bakterie a to ja nemusím, zahrada, pláž, les a pod hej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a inak po trave je to najviac!
Koľká takáto anketa to už je? Nie je ti tak trochu známy @mmartin10 , zhodou okolností tiež dieva podľa profilu, píšuci v mužskom rode, podľa uvedeného nicku na pokeci má 19 a neustálu potrebu riešiť, či sa vyzuť alebo nie.
Dokážem tolerovať neuveriteľné množstvo vecí, ale toto nie.