Ahojte, chcela by som poradiť okolo efektívneho chudnutia a formovania postavy. Trošku som pribrala ( trošku viac 5kg) a chcela by som sa vrátiť na svoju pôvodnú váhu a trošku spevniť svalstvo Tak by som chcela od Vás rady napríklad čo jesť a čo naopa
viem, že sa to obí vo fitku, zisžovala som si info ohľadom toho a proste už fitko ma celkom dosť draho vyjde a platiť ešte za jedalníček a plan je nad moje finančné možnosti Chcem nájsť niekoho, kto by mi viac profesionalne pomohol Nie len tak okrajovo bo to viem aj sama Ale cením
nechcem neviem čo za zázrak ale aspoň nejaké rady a myslím si, že na tom nie je nič zlé a osobne ja keby som sa do toho rozumela tak komukoľvek rada pomôže, to sa volá OCHOTA ak nevieš!
Nejedz pecivo nesol a Nejedz sladke a behaj alebo cvic zumbu ja som tak schudla za 2-3tyzdne 3kg ale cvicila som kazde rano 45 min zumbu aaaa pi vela vody
@sjuzej a teraz ak sa ma to denne spyta par ludi, tak ja sa mam kazdym zaoberat a stracat na tom hromadu casu pre nic hej?
Proste, ked chces o tom nieco vediet velka cast informacii je na internete, bohuzial vela je tam aj bullshitov ale su tam a ak clovek trochu postuduje, pozera clanky ktore sa opieraju o klinicke studia tak sa nauci aj sam velmi rychlo a jednoducho
nejesť sladké, prípadne s mierou radšej orechy, horkú čokoládu a podobne jesť menej, to je základ, a trošku cvičiť mne to pomohlo... trvalo to vyše roka, ale išlo dolu vyše 20kg... takže to má zmysel
ak neješ fastfoody tri kirát do dňa tak jedálniček nemusíš meniť stačí ho obohatiť o zeleninu a ovocie.
nakladať sa menšie dávky ale jesť častejšie napríklad kadžé 4 hodiny, potravu treba premlieť v ústach kľudne aj 5O krát jedno sústo
čo sa cviku týka, hýbať sa, nieje potrebné zamerať sa ne jednu cieľovú oblasť ale na celé telo, rôzne športy tomu pomôžu istotne. Plávaním, behom a cvičením doma vo forme cvikov na brucho (brušáky snáď robiť vieš tu máš niečo » 1-akamai.tapcdn.com/images/thumbs/t... kliky takisto na ramená, chrbát. Neboj sa nebudeš Rambo. Drepy robiť dokážeš tiež. Cviky s vlastnou váhou. Jednoducho povedané . čím väčšia váha a menej krát tým väčší objem, čím váha nižšia a viac krát tým vyrysovanejšie telo.
Nebudeš ani Rambo ani Bruce Lee takže si to rozvrhni na celý týždeň a aspoň jedna aktivita na deň.
PS vybhenúť schody v paneláku na 8 poschodie je dobré na nohy a riť + je to to isté ako keby si vonku behala pol hodinu.
ahojte,skuste toto mne to pomohlo schudnut kolko som potreboval a nebola to nejaka dieta ale naopak ,zacal som sa zdravsie stravovat s pomocou toho,citim sa lepsie,zdravsie a mam ovela viac energie ktoru som nevyhnutne potreboval,a dokonca sa mi aj trochu zlepsila plet,nasiel som tuto stranku na nete: » www.chudnete.sk/zdravoafit... a vyplnil som tam akysi dotaznik a oni mi pomohli na ceste k mojej vysnivanej postave ODPORUCAM!!!!!!!!!!!
ahojte,skuste si pozriet stranku, mne to pomohli schudnut kolko som potreboval a nebola to nejaka dieta ale naopak ,zacal som sa zdravsie stravovat s pomocou toho,citim sa lepsie,zdravsie a mam ovela viac energie ktoru som nevyhnutne potreboval,a dokonca sa mi aj trochu zlepsila plet,uz po prvom tyzdni isli moje tazke kila dole,nasiel som tuto stranku na nete: » www.chudnete.sk/zdravoafit... a vyplnil som tam akysi dotaznik a oni mi pomohli na ceste k mojej vysnivanej postave ODPORUCAM!!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
2.viac sa hybat
neuveritelne jednoduche
» goo.gl/78Vh2j...
» goo.gl/0Gndre...
» goo.gl/bq4X8s...
» goo.gl/mwutNe...
» goo.gl/UqTX8w...
a ani som nezmenila jedálničiek
Proste, ked chces o tom nieco vediet velka cast informacii je na internete, bohuzial vela je tam aj bullshitov ale su tam a ak clovek trochu postuduje, pozera clanky ktore sa opieraju o klinicke studia tak sa nauci aj sam velmi rychlo a jednoducho
nakladať sa menšie dávky ale jesť častejšie napríklad kadžé 4 hodiny, potravu treba premlieť v ústach kľudne aj 5O krát jedno sústo
čo sa cviku týka, hýbať sa, nieje potrebné zamerať sa ne jednu cieľovú oblasť ale na celé telo, rôzne športy tomu pomôžu istotne. Plávaním, behom a cvičením doma vo forme cvikov na brucho (brušáky snáď robiť vieš tu máš niečo » 1-akamai.tapcdn.com/images/thumbs/t... kliky takisto na ramená, chrbát. Neboj sa nebudeš Rambo. Drepy robiť dokážeš tiež. Cviky s vlastnou váhou. Jednoducho povedané . čím väčšia váha a menej krát tým väčší objem, čím váha nižšia a viac krát tým vyrysovanejšie telo.
Nebudeš ani Rambo ani Bruce Lee takže si to rozvrhni na celý týždeň a aspoň jedna aktivita na deň.
PS vybhenúť schody v paneláku na 8 poschodie je dobré na nohy a riť + je to to isté ako keby si vonku behala pol hodinu.