vacsinou to trva tak pol roka az rok, kym schudnem alebo priberiem 1-2 kg. nerobim nic drasticke, len zmenim nejaku zvyklost vo svojom zivote. napr. prestala som jest vyprazane a vaha isla trochu dolu, ale tiez to trvalo nejaky cas, kym si to telo uvedomilo.
5kg za 2 týždne. trhali mi zuby takže som takmer nič nejedla ale to si asi nechcela počuť. ale nie je až také ťažké schudnúť, ale potom tú postavu spevniť, nech nevyzerá mľandravo po tom chudnutí
2 mesiace 8 kíl asi...vela vody, denne hodinu kardio, trosku posilovat s vlastnou váhou, beh ...a ako radi perry cox "nenáviď svoje telo, lebo hneď ako sa so sebou spokojíš, pojde to s tebouˇzas dole kopcom" (to parafrázujem, ale niečo také určite z úst vypustil a tuším narážal na tínedžerky)
6 kíl za mesiac a pol, vyhodila som ryžu,zemiaky,biele pečivo,sladkosti,sladké nápoje, pridala čierne pečivo,zeleninu,viac mäsa napríklad a veša čistej vody. A začala som s pilatesom-pre mňa zázrak!
asi 7 kíl som dala, ale neviem ani za aký dlhý čas, možno niečo okolo 5 mesiacov, neviem nechudla som nejako veľmi cielene. a jediná vec je to, že som akosi prirodzene zmenšila množstvo inak sa stravujem dosť zle a ani necvičím. :/
18 kg, jedla som 5-6krat denne v podstate od rana ako som vstala tak potom kazde tri hodiny po cca 1300-1400 Kj. Nejedla som sladke. Nepila som sladke vody iba cistu vodu. Zmenila som mysel a styl stravovania natrvalo. Inak to nejde. Schudla som za 2,5 mesiaca tych 18 kg. Necvicila som vobec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
A čo som robila? Zmenila stravu (väčšina z nej po čase akosi aj vypadla) a začala viac športovať (v poslednej dobe asi takých 5 hodín denne..).