@michell1741 musíš začať robiť cviky na nohy, ale kde ich moc nenamahas len hybes.... Kde nie je námaha aby ešte nenachytali svaly ale kde sa furt hýbu... napr. bicykel.
ked budes chudnut, nie je mozne aby ti narastli svaly tak ze budes vacsia. proste tuk ma vacsi objem a ked schudnes tuk a naberies svaly, aj tak to bude celkovo mensie...staci schudnut podla mna.
skus zacat robit nejake kardio (bicykel,beh ,etc. ) + uprav stravu, zbytocne sacharidy vyhod zo stravy resp. ich nahrad komplexnymi sacharidmi,zelenina...alebo ak sa ti chce co nepredpokladam, rataj si kalorie - denny prijem, a podla nich sa riad aby si ich neprekracovala a tym padom nepriberala. A este neda sa schudnut len z jednej urcitej partie tela, ked chudnes tak na celom tele rovnomerne Good luck
Ja som automaticky znížila príjem stravy, a postava sa sama vytvarovala. Stačí správne sa stravovať, neprejedať sa. Ja som mala tiež problém s tučnejšími stehnami, lýtkami. No teraz už nemám
@10 no bicykel+beh+bielkovinová strava jej lýtka rozhodne nezmenší -,-
Mňa by zaujímalo, ako sa zbaviť svalu, lebo už roky nebicyklujem, ani na rotopede, ale odjakživa mám futbalistické lýtko, na ktoré moje chudnutie/priberanie 15 kg nemá vplyv..:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
1. máš 14
2. riešiš pičoviny
cvicenim by si naberala svaly
Samé dobre rady vidím, že sú na tomto slovensku aj dobrý ľudia
Mňa by zaujímalo, ako sa zbaviť svalu, lebo už roky nebicyklujem, ani na rotopede, ale odjakživa mám futbalistické lýtko, na ktoré moje chudnutie/priberanie 15 kg nemá vplyv..:/
ťažko hovoriť vo všeobecnosti teda