Skor tabletky proti chuti do jedla ako tabletky na chudnutie. Do vsetkeho si nadrb cili a pokial nie si cili maniak tak ta to ubrzdi od chuti zjest celu porciu. Pripadne ja mam caj ktory ked pijem tak necha taku hnusnu chut, ze mi nic po nom nechuti Tabletky na chudnutie su urcene velmi obeznym ludom kde vdaka nim schudnu to dake kilo mesacne (i to je podla mna placebo) ale na miernej nadvahe sa ich pozivanie neodrazi
@jessiqa no a teraz mi povedz koľko ľudí z tých, čo sú leniví na to aby chudli pohybom, by si tú tabletku kúpili na to, aby mali energiu spaľovať v posilke tie čo ti odoberajú chuť do jedla sú ďalší bullshit, keďže ti nechutí jesť- samozrejme telo nepríjma toľko energie čo zvyčajne, začne spaľovať zásoby.....ALE vysadíš tabletky, alebo začneš viac papať "veď som už dosť schudla tak hurá na koláče" tak čo asi nastane? nepriateľ každej dietuchtivej devy- JOJO efekt, kedy telo šokované z prívalu energie miesto toho aby ju spaľovalo, začne vo veľkom ukladať na ďalšie horšie časy (tabletkovania)
@jessiqa To su vyhodene peniaze, lebo tie tabletky proti chuti do jedla nemoze clovek jest vecne a ked prestane zacne to naberat naspat. Takze je to oblbovanie sameho seba a peniaze do vetra
@method tak zalezi od toho ako to beries a co popri to robis, ja si ich napr davam pred letom, teraz, cca kazdy druhy den, takze to mam tak ze jeden den vydrzim a druhy mi to ide lahko, pomahaju mi zdravo sa stravovat a mam to odskusane ze ked nejaky mesiac vydrzim tak potom mi uz ani nechutia tie nezdrave veci a mam z toho stiahnuty zaludok a kym si zase dokazem dat celu pizzu tak bude aj koniec leta
@method JE
ja viem ze tabletky nie su nic moc, snazim sa nebrat ziadne lieky, ale naozaj nechcem cez leto vyzerat tak ako teraz a bez sladkosti a dobreho jedla moc nevydrzim
a okrem toho su aj veci ktore ovela viac skodia (napr cigarety) a su legalne a nikto to neodsudzuje
@glamorous to nie su tabletky ale prašok ktory sa ma nasypat na jedlo tym padom mi bude odoberat chut do jedla .. len chcem vediet či to už niekto používal ...
@14 si prečítaj čo som napísala v @8 je jedno či tabletky či prášok či bylinky, ak to funguje na princípe odoberania chuti do jedla tak sa priprav na to že schudneš na určitú dobu a potom budeš vyzerať ešte horšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja viem ze tabletky nie su nic moc, snazim sa nebrat ziadne lieky, ale naozaj nechcem cez leto vyzerat tak ako teraz a bez sladkosti a dobreho jedla moc nevydrzim
a okrem toho su aj veci ktore ovela viac skodia (napr cigarety) a su legalne a nikto to neodsudzuje
Najlepsie je si vytvorit zalubu v sebaprekonavani. Vtedy je clovek zahojeny po vsetkych strankach