Je normálne ked som za týžden schudla z mier 90-88-103 na 89-80-94? Jem 4-5 krát denne menšie porcie, sladké mám asi každý druhý den a to kúsok, vyprážané a mastné vôbec ani fastfoody. pijem 3-4 litre vody denne a cvičím asi 45 minút denne. (tanec, schody
@kikinka555 omg som tak rada ze som z tohto uz vyrastla... je to aj tak do velkej miery o genetickom predpoklade.. a ked mas predpoklad byt stihla tak budes - mozno par cm/kg sa bude pohybovat hore dole podla zivotospravy, ale budes stihla. A zas ked mas predpoklad tlstnut, tak sa mozes tyrat dietami a sprostostami,.... - ked prestanes s dietou tak telo zacne zase priberat...
@canndy ano, nahovaraj si dalej. Lenivost, nevededomost sa lahko ospravedlnuje genetikou.
A inak neverim, ze si za tyzden zhodila 8 cm z brucha. To bud si sa merala napnena na doraz a potom uplne vysrata a odvodnena alebo si vymyslas. realne 8cm z pasu je tak 6-10kg....
@greyness presne, este ten pas dobre, staci, ze clovek ide rano na velku potrebu, zmeria sa, moze to oproti veceru urobit aj 5 centi rozdiel, ale v bokoch schudnut 9 centimetrov? este ked tancuje a beha po schodoch (teda formuje svaly v tych partiach)?nehrozi. uz vobec ten pomer 80 cm v pase a 94 v bokoch mi pripada dost nerealny... pri vyssich cislach ano, ale baby, co maju 94 centi v bokoch su stihle... aj ked vezmem do uvahy typy postavy mi to nevychadza...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale tie miery.... dosť na p--u
A inak neverim, ze si za tyzden zhodila 8 cm z brucha. To bud si sa merala napnena na doraz a potom uplne vysrata a odvodnena alebo si vymyslas. realne 8cm z pasu je tak 6-10kg....