Ahojte . Je pravda že mám len 15 a v tomto veku sú každý "diskriminovaný" keď sa snažia chudnúť, ale ja to nejak neriešim a potrebujem poradiť. Som vysoká 174 cm a mám 64 kg. Moja postava nieje tučná je taká akurát ale je strašne "plantavá". Chcela by som
Sacharidové vlny sú pre mňa celkom hardcore .. a tie kardio intervalové treéningy som si našla a zistilas som že som to už pár krát cvičila, ale asi s tým začnem pravidelnejšie .. ďakujem za radu
som na tom velmi podobne, mám 62kg/172cm a tiez by som chcela schudnut hlavne zo stehien, lýtok a brucha... a tiež mám slabú vôľu a už som tu aj mala fórum, keď som 2 týždne vydržala sa lepšie stravovať a športovať ale potom som sa k tomu nezdravému lifestyle-u opäť vrátila :/
bože bože dievčence mať tak vaše problémy a prezidentský plat ... každý normálny človek vie že keď sa mu nechce cvičiť tak má prestať príjimať stravu a tým pádom sa ti jednak stiahne žalúdok a aj začneš chudnúť ale pekná nebudeš pretože svaly nebudú vyšportované a pevné takže to prehodnoť nebudeš sa páčiť ani sama sebe o nič viac ako teraz pokiaľ nezačneš pre seba niečo rozumné .... keby ste používali makovice tak by ste vedeli že sexom sa spaluje najviac kalórii je to príjemnejšie ako šport a spojíte príjemné s užitočným - furt vás musím všetko učiť - ke´d sa pominiem na cestách tak tu bezomňa zakapete tiež
keď chceš schudnúť tak dobrý je beh, bicyklovanie, korčulovanie..ale zároveň aj posilňuj, kombinuj to poprípade si daj na youtube vyhladať "cardio workout" a skúšaj ktoré najviac vyhovuje
začni posilovať, tu a tam ti možno narastie nejaký sval, ten k svojej existencii potrebuje spapať nejakú tú energiu a keď nebudeš jesť biele pečivo a čo najmenej sladkého tak by tuk mal zmiznúť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov