chleba je drahý všetko je na p.......................................................................................................................parádu?
prave som dopozerala My sister's keeper a neskutocne placem
neskutocne... este nikdy som ten film nepreplakala tak strasne ako dneska
a inak mam dneska strasne depresivny den stale ma lame k placu, citim sa uplne neschopne, asocialne ... a celkove ma napadaju take myslienky na samu seba ako este asi nikdy
uplne zle... snad sa z toho vyspim, lebo ma jebne
a aha citim sa dost sama, s niekym by som sa rada uprimne porozpravala, ale najlepsie s niekym takym, koho som nikdy nevidela a ani nikdy neuvidim
a je mi trapne aj za samu seba ze to vsetko pisem sem, ale pride mi to istym sposobom ok a hlavne pomaha mi to aspon trochu.
takze dneska som zaroven pochopila ludi co tu vzdy vyplakavali a prislo mi to divne
pozitivne ale je ze som si navarila skvele indicke jedlo a naucila som sa na test, ktory som dojebala vcera.
a toto forum je celkom k veci, dakujem napis aj ty ako sa citis, co robis
som nasrata sama na seba,lebo som ako ovca suhlasila,aby sme si zabookovali na jednu noc byt v pešti a teraz po dni zistujem,ze boli aj ovela ovela lancejsie byty aj hostely :/ tak som navrhla ostatnym zrusit to a zmenit,len sa bojim,ze ma zhejtuju,ze to musia riesit teraz alebo čo..pričom ja sa len snazit usetrit peniazky, lebo to naozaj nebol dobrý vyber a mala som sa ozvat hned
ale tak co uz. vyspim si na to,pockam na reakcie ostatnych a uvidime
@verdamt v istom zmysle ani ja to neviem, ale vnímam to tak, že každý deň je šanca učiť sa tomu... len treba chcieť a zaujímať sa o tie správne veci...
Vonku je zima a ja mám takú tú ženskú chvíľku ktorú mám tak raz za tri mesiace - tj. chodiť po obchodoch a nakupovať oblečenie. Teraz som bola v auparku si kúpiť cigy a akurát zatvárali obchody a ja som tak strašne chcela si kúpiť aspoň 3 svetre a tú krásnu tmavozelenú kabelku čo som videla vo výklade. A teraz musím čakať do rána, a neviem či ísť spať alebo si dať kávu a celú noc pracovať a ísť ráno nakupovať s pocitom že si to zaslúžim. A ešte sa bojím že som pribrala cez sviatky, nevážim sa tak neviem. A rozmýšľam ako veľmi by deti v afrike grcali nad mojimi márnivými úvahami.
Ziarlim na svoju (ex)najlepsiu kamaratku, pretoze ona je fakt uplne najlepsia vo vsetkom co sa da, ma jednotky a to je na gympli, pomaha rodicom s mladsimi surodencami a este aj na vodicaku bola jedna z najlepsich (instruktor ma s nou porovnaval), okrem toho dobre vyzera - ma peknu tvar, je vysoka a stihla a vsetci ju maju radi pretoze je mila, usmievava, vesela, mudra vzdy spm ja bola ta horsia, nevyrazna seda mys a ona bola najlepsia...este dobre, ze uz nie sme spoluziacky
momentálne je mojou najväčšou starosťou, že sa mi rozderavili moje obľúbené čierne rifle a ešte som nenašla ,,tie pravé'' a som z toho strašne nesvoja. a musím si kúpiť bielu blúzku aby bol môj život kompletný. a potrebujem aby všetky dni mali aspoň 30 hodín, aby som všetko postíhala a z toho chcem 12 hodín spať a zvyšok mať pokoj a byť sama.
ale aj by som išla niekam sa kultúrne vyžiť a mám chuť sa aj pekne obliecť a aj sa niekomu páčiť.
a niekedy som taká otravná že normálne otravujem aj samú seba. napr dnes som otravná.
je mi smutno z toho, že ľudia dokážu sami seba klamať, dokonca si všetpovaním seba samého nahovárať, že to čo robia je správne a najviac samučičko dôstojne a správne...
no tak vážení, až sa prebudíte, ale to už bude v inom "svete", potom prídete na to v akej veľkej temnote ste žili a to už bohužiaľ nezmeníte...
Po troch dnoch planovania, ako seknem so studiom, som sa predsa len zacala ucit na skusku. Teraz je mi do placu z toho, ze predtym kedysi som rada chodila na VS a videla som v tom vyznam a chcela som sa v tpm vzdelavat, a neviem pochopit, preco Oslo vsetko do sraciek.
A v posledne dni rozmyslam, ze ked umriem, co o mne povedia pozostali v smutocnom prihovore. Lebo nie som ani usmievava, ani pozitivna, ani odvazna, ani vynimocne dobra dcera/partnerka/kamaratka/osoba a nemam nic take, na co sa zvycajne po smrti cloveka spomina ako na prinos svetu.
A som fakt hrozne nachladena a cela som z toho napicu
niektoré komenty sú tak strašne zlaté mám chuť aj ja niečím prispieť, ale jediné čím by som sem prispela je len sťažovanie na to, ako som zasa chorá a nechce sa mi byť už chorá. a ja už si, do boha, potrebujem urobiť veci na prijímačky na vysokú školu a bojím sa že to nestihnem, mám už len týždeň a 2 dni. a do toho chcem stihnúť byť aj s mojím chlapom, aj nakupovať, hrať spoločenské hry s mojími kamošmi, chodiť s nimi do čajovne, učiť sa. a kvôli mojej prijebanej imunite nemôžem proste nič.
Ze asi zacnem verit na privolanie si veci ktore nechces. Som bola na dent hygiene a sme sa bavili o jednom lieku a vravim ze hej ten je super ten mi pomohol ked som niekedy mala aftu...no a hygienicke uz asi zasvietili dolariky v ociach ze mi nieco preda a nepustila sa toho stale tie afty spominala ako keby som ich mavala kazdy tyzden, pricom poslednu som vtedy mala pred X rokmi...nuž ten gel co mi odporúčala som si nevzala a od tej dent hygieny proste nepresiel ani mesiac a ja uz mam druhu aftu!!!!! Proste co to kurwa? Uplne nechápem a ide ma z toho jebnuuut! Ano a mam nocne mory z toho co som na tej dent hygiene zazila lebo to bolo prvykrat
moja jedina laska, jediny clovek, na ktorom mi kurva zalezi mi kedysi ledabolo povedala: : "Tibor, keby si bol stale opity, by som s tebou aj chodila."
Odvtedy zacalo moje alko obdobie a depky, a teraz som v anglicku, je desat hodin rano a mam za sebou druhe pivo. Lebo sa hejtujem ked som triezvy, aj by som bol stastnejsi/extrovertnejsi ale medzi slovakmi to absolutne vyznie, ze som teply, Teda ak nemam vypite, vtedy to je sranda. A mala pravdu to dievca, sranda je so mnou ked mam vypite, povedalo mi to uz viacero bab, ktore boli prekvapene po "night out", ze zatriezva sa mi nejako nechce moc bavit a furt rozpravat/daco robit...
Aneta, myslel som si, ze si slusne dievca, a chces ma aj na nieco viac, nez len na uspokojenie svojich nizkych pudov, ty stetka!!! aspon si odo mna chytila mononukleozu
@blacknyan vies co prvy stupen odporucam stale, ale inzinierske studium je o nicom absolutne, v porovnani s asi kazdym inym odborom u nas. Zaplnaju nam cas, posledne dva roky, predmetmi o hovne, ktore nikam nevedu, neda sa to pocuvat, neda sa to aplkovat, lebo nie su peniaze na softver, neda sa to merat, lebo v labakoch mame studenu vodu akurat tak. A druhostupnove predmety ucia ludia, ktori su extremne zli pedagogovia povacsinou, a je im jedno, ci im niekto rozumie, ci rozpravaju k veci.
Absolutne zbytocne tam chodim, sice chcem studovat a rada studujem, ale po 4 rokoch nemozem zacat inu 5 rocnu skolu.
Nemám rada keď sa v ľuďoch sklamem.Alebo keď mi klamú.Keď si ľudia chcú dokazovať že sú lepší odo mňa.Ja im to neberiem ale nech sa so mnou neporovnávajú.Potom keď ma ešte niečo napadne dopíšem
Vyjebala som sa na skolu, cakam kym mi pride potvrdenie a pojdem pracovat do rakuska, asi do kuchyne a ešte nikto o tom nevie a nikto sa to nedozvie az do momentu ked budem mat zbalene a budem im mávat ze caute. A že jedina osoba na tejto skurvenej planete na ktorej mi zacalo zalezat (priatel) odchadza do Afganistanu a mozno sa uz nikdy nevrati a nemam nikoho, nic.. je mi strasne napicu a snazim sa presvedcit ze nie ale je to picovina lebo nemam penaze ani len na autobus do pojebanej skurvenej skoly ludia tak tam proste nejdem a tu presne sa konci kapitola mojho zivota "Skusila som, nevyslo to.. pokracujem dalej ako socka co nevie nic"..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
@Georg21 neviem mať rád
A velke priznanie: pocuvam elan a no name
neskutocne... este nikdy som ten film nepreplakala tak strasne ako dneska
a inak mam dneska strasne depresivny den stale ma lame k placu, citim sa uplne neschopne, asocialne ... a celkove ma napadaju take myslienky na samu seba ako este asi nikdy
uplne zle... snad sa z toho vyspim, lebo ma jebne
a aha citim sa dost sama, s niekym by som sa rada uprimne porozpravala, ale najlepsie s niekym takym, koho som nikdy nevidela a ani nikdy neuvidim
a je mi trapne aj za samu seba ze to vsetko pisem sem, ale pride mi to istym sposobom ok a hlavne pomaha mi to aspon trochu.
takze dneska som zaroven pochopila ludi co tu vzdy vyplakavali a prislo mi to divne
pozitivne ale je ze som si navarila skvele indicke jedlo a naucila som sa na test, ktory som dojebala vcera.
a toto forum je celkom k veci, dakujem napis aj ty ako sa citis, co robis
A este mi je luto bezdomovcov a zvieratiek co su o tomto case vonku a snazia sa neumrznut
ale tak co uz. vyspim si na to,pockam na reakcie ostatnych a uvidime
Aspon nebudes utracat za tehotenske testy!
najradšej by som sa preobjímal celú noc
...
A chcem sa s niekým rozprávať.
A vysušiť si vlasy.
ale aj by som išla niekam sa kultúrne vyžiť a mám chuť sa aj pekne obliecť a aj sa niekomu páčiť.
a niekedy som taká otravná že normálne otravujem aj samú seba. napr dnes som otravná.
no tak vážení, až sa prebudíte, ale to už bude v inom "svete", potom prídete na to v akej veľkej temnote ste žili a to už bohužiaľ nezmeníte...
A v posledne dni rozmyslam, ze ked umriem, co o mne povedia pozostali v smutocnom prihovore. Lebo nie som ani usmievava, ani pozitivna, ani odvazna, ani vynimocne dobra dcera/partnerka/kamaratka/osoba a nemam nic take, na co sa zvycajne po smrti cloveka spomina ako na prinos svetu.
A som fakt hrozne nachladena a cela som z toho napicu
som hrala na klavííír, a kreslila, a vymyslala napady na pisanie (uz pri zobudeni), nooo dlho nebol tak fajn den
Odvtedy zacalo moje alko obdobie a depky, a teraz som v anglicku, je desat hodin rano a mam za sebou druhe pivo. Lebo sa hejtujem ked som triezvy, aj by som bol stastnejsi/extrovertnejsi ale medzi slovakmi to absolutne vyznie, ze som teply, Teda ak nemam vypite, vtedy to je sranda. A mala pravdu to dievca, sranda je so mnou ked mam vypite, povedalo mi to uz viacero bab, ktore boli prekvapene po "night out", ze zatriezva sa mi nejako nechce moc bavit a furt rozpravat/daco robit...
Pice najebany som zo vcera este...
Nech už mám za sebou skúšky...
ale som moc unavena a znechutena zo zivota
Absolutne zbytocne tam chodim, sice chcem studovat a rada studujem, ale po 4 rokoch nemozem zacat inu 5 rocnu skolu.