no mam O2 uz niekolko mesiacov a uz viac krat sa mi stalo,ze sa mi nedalo dovolat ze som nedostupna aj ked som mala plny signal a ten dotycny mohol stat aj vedla mna..potom o take 2-4 hodiny mi pride sms ze sa i snazil ten a ten dovolat vtedy a vtedy..grr
no neviem, či v sieti...ja mám T-mobile a toto mi to robí, odkedy mám nový mobil...ale až tak brutálne, že sa mi 3dni nik nedovolá a sms-ky o tom mi prídu až na 4deň...
a akonáhle prehodím sim-kartu do starého mobilu, ide to bez problémov...
priatelovi sa to tiez stava ale na tmobile ma novy mobil teraz a absolutne mu nepridu smsky...prezvanat sa mu sice da ...a ked on mne pise sms z tmobile tak to mi pride...
hej aj mne sa to stáva občas na O2, len ja sa pre zmenu vôbec nedozviem o tom že mi niekto volal.. to sú bežné chyby v sieti, aj keď nemalo by sa to diať.. a ktovie možno mi to schválne sabotuje T-mobile lebo som si preniesol číslo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a akonáhle prehodím sim-kartu do starého mobilu, ide to bez problémov...
neviem, mam o2, a robi mi to, dost casto, ze sa mi neda dovolat, a az na stvrty krat, tak isto aj naopak