Táto zima bola taká skutočná, no pomaly sa dní predlžujú a blíži sa prvý jarný deň. Chýba vám leto? Aké aktivity? Dlhé letné večeri, pobyt vonku, gril, voda, dovolenky...Čo okrem komárov
no leto mám najradšej z ročných období, pretože je teplo, chodím na potulky či už do zahraničia alebo na SR, mám rada nočné dívanie na hviezdy, vodu a zmrzlinku, nemusím sa obliekať ako cibuľa
Tento rok sa na leto hrozne teším. Začne sa stavať náš domček, pôjdeme na dovolenku, budeme tráviť veľa času s rodinou a s kamarátmi. Nj, bude to tisíc krát lepšie ako v zime
Jj, chýba mi, lebo minulé leto som sa mala fakt dobre na toto leto nemám žiadne extra výhliadky, ale možno budem organizovať ďalšie Taliansko na jeseň/zimu, to ma v tom teple bude hriať pri srdci
Chýba mi to, že sa nemusím báť či ráno naštartujem, chýba mi chodenie na ryby,chýba mi slnko(keďže som v robote do 18:00, tak si ho teraz moc neužijem), chýba mi to, že môžem chodiť len v ľahkých šatách a nemusím mať na sebe tonu oblečenia,chýba mi pocit, keď ráno vstaneš a nemrzneš... celkovo mi chýba letná energia a nálada
Konečne sa môžem zasnívať, chýbajú mi neskoré západy slnka, ľahké šaty, sedenie na múriku, festivaly, láska, žblnkot pri vode, slnečné lúče, nočné výpravy, voľnosť, výlety, bezstarostnosť, chýba mi ráno vstať a obliecť si len tielko lebo by som sa roztopila, chýbaju mi priatelia, letné aktivity ,,,,viem, že sa začínam opakovať tak veľmi to milujem.... k letu prechovávam veľku lásku
áno, lebo mám rada teplo, keď môžem nosiť sukne.
v lete aj častejšie chodím von.
keď som opálená mám lepšiu pleť a nemusím sa maľovať a dokonca menej mi vidno celulitídu!
v lete sú búrky a ja MILUJEM BÚRKY!
milujem slnko, potrebujem slnko, moja pokožka už potrebuje slnko, potrebujem vitamín D lebo už mám depresie z tejto zimy
A potom všetko čo k letu patrí, voda, opaľovanie, plážový volejbal, zlate piesky a plavčíci
Chýbajú mi každý týždeň nové profilovky a fotky na mojej nástenke od mojich "priatelov" ... a chýba mi že celé leto som chcel ísť niekde na kúpalisko ale nebol som nikde... nakoniec sme boli v chorvátsku ale to až v septembri ... A nechýba mi leto. Vždy všetok hmyz mi lezie do izby... lebo mám blízko k dverám... a tiež mi tu svieti obrazovka takže v tme večer mi sem všetko lezie... a mňa to serie a potom tu behám v noci kým to nezabijem všetko zošitom s obalom ktorý vyberiem z tých kôp čo mám na stole. Nemám rád leto... vkuse sa potím len lebo je mrte teplo ... dusno ... búrky ... A hej chodím v tričku a baby tiež chodia v tričkách to je normálne ... veď stále tak chodia akurát v zime nie povonku ale vnútri ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale chýba mi ten letný "nočný život", ktorý cez zimu nestojí za veľa.
Na druhej strane neznášam tie horúčavy a hmyz.
v lete aj častejšie chodím von.
keď som opálená mám lepšiu pleť a nemusím sa maľovať a dokonca menej mi vidno celulitídu!
v lete sú búrky a ja MILUJEM BÚRKY!
A potom všetko čo k letu patrí, voda, opaľovanie, plážový volejbal, zlate piesky a plavčíci