samozrejme. po par dnoch/tyzdnoch/mesiacoch/rokoch ked vidim nasledky si trieskam hlavu o stenu preco som to neurobila inak ale nejako vyrazne sa v tom uz nerypem
ano, jednu obrovsku a keby sa dalo, urcite by som to zmenila... ale rozoberat to tu nebudem...
tiez je pravda, ze clovek sa kazdou chybou, ktoru spravi, posuva kamsi dopredu, ziskava nove skusenosti, uci sa ... ved sa aj vravi, ze najlepsie sa clovek nauci na vlastnych chybach...
ja si myslím, že všetko má svoj význam aj najväčšia chyba v živote... mojou najväčšou chybou v živote bolo, priznám sa, že som šla na jednu párty, lebo ma tam jeden idiot opil a sexuálne zneužil... doteraz mám z toho traumu... lenže nebyť toho nikdy by som sa nezamyslela nad, tým, či sa môj život nedá zmeniť k lepšiemu... a tak som prestúpila na inú školu do iného mesta, teda odišla z mesta, ktoré nenávidím a za tie dva roky, ktoré som bola mimo domova som prežila strašne veľa, dobrého aj zlého, spoznala veľa ľudí, dobrých aj zlých, no ktorí mi zas dali do života veľa, vďaka tomu všetkému som šla VŠ na ktorej som a spoznala tam ďalších super ľudí... nebyť toho, nešla by som napríklad budúci piatok na stužkovú mojej sesternici, ktorej budem zastupovať jej maminu, lebo ona nemôže prísť... zmenilo mi to jednoducho život, či k lepšiemu, to neviem, viem len, že mi to dalo veľmi veľa... a preto by som to nevrátila späť a ani nikdy si nehovorím, že by som chcela vrátiť čas... lebo nechcem...
aj ja by som aktualne nieco vratila....mozno postupom casu si na to spomeniem a pousmejem sa...ale teraz by som sa vratila ku dnu 24. 7. 2009 a neurobila by som to co som urobila...zatial moja najvacsia chyba...ale vlastne mozno to neni chyba...je to tak ako to malo byt...zazila som si aj nieco zle aj nieco dobre...zvacsa nieco pekne ako skarede...poucila som sa z toho...na dalsikrat to neurobim...nikdy...
jj,tusim to bolo 30.seprembra jj tohto roku,cize dost nedavno...a nebudem,ale hovorit o co islo...v tej chvili ano asi som to tak chcela,ale kludne som to mohla a dnes si uz aj vravim,ze mala spravit uplne opacne...
minuly rok som velmi niekomu ublizila ale posunulo nas to vpred a v konecnom dosledku to bolo na nieco dobre, aj ked keby som mala este jednu sancu, uz by som to urobila inak.
vela vecii lutujem co som spravila .. ale tak snaziiim si povedat ze proste v tej chviilu som to asi povazovala za najspraavnejsie takze netreba nic lutovat si mysliim . .vsetky chyby naas posunu dalej a niekto sa daa poucit od druheeho a dalsi sa potrebuje popaalit sam ..
vcera som mala praave takyy melancholickyy den, ze som nad vsetkym rozmyyslala, ale dosla som k zaaveru, ze naco sa traapit ked sa stalo . .treba sa s toho poucit a viac nad tym nepremyyslat ..
Človek je preto človekom, lebo robí chyby, ktoré by ho mali teoreticky posúvať dopredu... Samozrejme, že som spravila toľko vecí, za ktoré sa hanbím, s ktorými nie som zmierená, ale neviem či by som ich zmenila, kebyže môžem, bo tak by som nebola tam kde som... Takže asi nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
tiez je pravda, ze clovek sa kazdou chybou, ktoru spravi, posuva kamsi dopredu, ziskava nove skusenosti, uci sa ... ved sa aj vravi, ze najlepsie sa clovek nauci na vlastnych chybach...
vcera som mala praave takyy melancholickyy den, ze som nad vsetkym rozmyyslala, ale dosla som k zaaveru, ze naco sa traapit ked sa stalo . .treba sa s toho poucit a viac nad tym nepremyyslat ..