Chystá sa niekto na prijímačky na FA ČVUT v Prahe, poprípade, študuje tam niekto z vás??
Rada by som sa spýtala, či niekto neviete, aké približne budú otázky na tých testoch z prírodných vied a všeobecného prehľadu, teda ako asi budú konštruované, nejaký príklad by nebol od veci.. a ešte ako to asi vyzerá s abstraktnou kompozíciou na danú t
priprav sa na to, že ako Slovenke sa ti v tých testoch občas objavia také slová, že budeš len hádať, čo asi znamenajú Ale inak nič strašné. A tá abstraktná kompozícia môže byť hocičo, ale vo svojej podstate by mala naväzovať na nejaké architektonické princípy/tvary atď.
noo s tými slovami som si to aj myslela, keď som zistila, že krychla či ako znamená kocka.. ...díky za info...a k tým testom, predpokladám, že si robila nejaké podobné ako budú tento rok, boli tam také otázky, že absolútne výcuci, či také pohodové, že to sa môžeš dopočuť v škole dajme tomu??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty