ako som tak chora sa dost nudim a rozmyslam nad blbostami... a som sa tak zahladela na moje dlane a ciary na nich...nikdy som nevedela ze na ktorej ruke je ciara zivota?? na lavej ci na pravej??? ak na lavej tak moj zivot by isiel lahko a bol by dlhy
niekedy som to vedela, ze kde to je..ale je to na lavej ruke..ale mas to iste aj na pravej ale aj na nohach mas a to sa ti pocas zivota selijako menia tie ciary..
a ak sa dobre pozres zistis, ciary na lavej ruke su ine ako na pravej
hh ta sa ti to meni len podla toho ze rastie a ako makas ....cim viac makas rukami tym viac ti hrubne koza a sa musi lamat ohybat a neznam co v rôznych miestach nie preto ze tolko budes zit ja mam tie ciary vodorovne zvyslo ako len chces .... plus neaka ta jazva
Totálna blbosť! pochybujem, že to veští niečo a smrť už určite nie lebo sa kľudne môžem zajtra hodiť pod auto a podľa tej čiary to nemôže byť pravda ( asi preto, že aj tak sa nehodím, ale nikto nevie ) ...Proste nezmysel
no snad je to blbost ja neviem...ale raz som o tom citala takze viem pomoct...na lavej ruke by si mala mat to co ti urci zivot a na pravej ze jak si ty ten zivot zariadis...no neviem co je na tom pravdy ale snad ti to pomoze z uvazovanim...a skoro sa vyliec
moj frajer na pravej ruke nema ciaru zivota... -prava ruka hovori nieco o minulosti alebo tak nejak..a on ked sa narodil, tak na chvilku bol nieco ako mrtvy...
ale ja si myslim, ze to urcite nejako suvisi..ale zas nie tak, ze nemam ciaru som v prdeli a podobne dristy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Nemôže byť na ruke "tvoj život" .. sú to len povery, všelijaké úvahy o nemožnom
niekedy som to vedela, ze kde to je..ale je to na lavej ruke..ale mas to iste aj na pravej ale aj na nohach mas a to sa ti pocas zivota selijako menia tie ciary..
a ak sa dobre pozres zistis, ciary na lavej ruke su ine ako na pravej
@8 je to taká oblá čiara okolo palca. Začína sa pod kĺbom palca a končí na kraji ruky asi 2 cm pod ukazovákom
ale ja si myslim, ze to urcite nejako suvisi..ale zas nie tak, ze nemam ciaru som v prdeli a podobne dristy
@12diky uz som takmer zdrava