Mliekarenská lobby dnes poriada deň mlieka alebo také čosi, tak sa pýtam tých, čo ešte nie sú odkojení. Robilo by vám problém teraz sať krave telesné tekutiny rovno z vemena?
@mayo911 lobby bezcieľnej subverzie, jedine ak. @etelnair words of da hood! i like. ale nekopem za nikoho a ani som nemal v úmysle nikoho podpichovať, takže mi je srdečne jedno, ak sa ťa to voľbou slov/ nejako hlbšie dotklo. rovnako by bola otázka položená bez ohľadu na osobné preferencie. @attis videl som, prečo?
@etelnair priznám sa, neočakávam vysokú úroveň verbálneho prejavu u niekoho, komu mimo iného nerobí problém vedome parazitovať na živote niekoho iného, ale tentokrát si predčil moje beztak nízke očakávania. zaperlíš ešte niečím ďalším? máš v repertoári ešte nejaký iný originálny vulgarizmus, ktorým sa nám predvedieš?
@alpynus nepis mi uz nikdy
a na svetovy den vajec nezabudni zalozit forum ci by nam robilo problem pozierat slepaci menzes v momente ked vychadza zo sliepky
a keby tam bolo malo nadavok tak si nejake najdi na nete ked ta tak bavia
@etelnair ó, pán je zrazu rozkazovačný! tak to aby som rešpektoval!
ďakujem za radu na zisk kolekcie nadávok, určite by sa tam zozbierala plejáda oplzlých primitivizmov; no v tomto fóre ma zaujímalo, akou kreativitou v nadávaní sa predvedieš ty, no zatiaľ si nepredčil ani na šrot spitého burana, ktorého celková slovná zásoba obsahuje rádovo desiatky slov, ale ponechávam ti ešte možnosť ukázať, čo v tebe je. tak využi svoju šancu!
no a ešte: dočasný verdikt z mojej strany by bol asi taký, že
1. áno, robilo
2. beztak ešte nad moju voľbu by som staval to, či mi k tomu daná osoba dala zvolenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
(a vegánska lobby zakladá toto fórum?)
@etelnair words of da hood! i like. ale nekopem za nikoho a ani som nemal v úmysle nikoho podpichovať, takže mi je srdečne jedno, ak sa ťa to voľbou slov/ nejako hlbšie dotklo. rovnako by bola otázka položená bez ohľadu na osobné preferencie.
@attis videl som, prečo?
a nemám moc rada mlieko
ale keby bolo čisté to vemeno a bolo by to súčasťou nejakej stávky alebo proste niečo tak by som to asi spravila.
(hej, som fajnové mestom odchované dieťa)
ha
nie, áno
radšej sa ale prv pôjdem s medicinmanom nášho kmeňa poradiť.
a na svetovy den vajec nezabudni zalozit forum ci by nam robilo problem pozierat slepaci menzes v momente ked vychadza zo sliepky
a keby tam bolo malo nadavok tak si nejake najdi na nete ked ta tak bavia
ďakujem za radu na zisk kolekcie nadávok, určite by sa tam zozbierala plejáda oplzlých primitivizmov; no v tomto fóre ma zaujímalo, akou kreativitou v nadávaní sa predvedieš ty, no zatiaľ si nepredčil ani na šrot spitého burana, ktorého celková slovná zásoba obsahuje rádovo desiatky slov, ale ponechávam ti ešte možnosť ukázať, čo v tebe je. tak využi svoju šancu!
vuf
no a ešte: dočasný verdikt z mojej strany by bol asi taký, že
1. áno, robilo
2. beztak ešte nad moju voľbu by som staval to, či mi k tomu daná osoba dala zvolenie.